Грейпфрутовий сік
(покроковий рецепт з фото)
Грейпфрутовий сік, приготований в домашніх умовах - ще більш смачний і корисний, ніж покупної. Спробуйте!
Рецепт приготування грейпфрутового соку до божевілля простий, тому обійдемося і без покрокових фото:
1. Очищаємо грейпфрути від шкірки, вичавлюємо з них сік за допомогою соковижималки. Проціджуємо сік від м'якоті.
2. Вичавлений сік залишаємо на ніч, накривши кришкою. На наступний день проціджуємо сік ще раз - вся залишилася м'якоть піде в осад.
3. Готовий сік розливаємо по пляшках, закриваємо кришкою і зберігаємо в холодильнику. Сік зберігається до трьох місяців.
Хай щастить!
- Грейпфрут - 2, 5 кілограма
1. Очищаємо грейпфрути від шкірки, вичавлюємо з них сік за допомогою соковижималки. Проціджуємо сік від м'якоті.
2. Вичавлений сік залишаємо на ніч, накривши кришкою. На наступний день проціджуємо сік ще раз - вся залишилася м'якоть піде в осад.
3. Готовий сік розливаємо по пляшках, закриваємо кришкою і зберігаємо в холодильнику. Сік зберігається до трьох місяців.
Хай щастить!