Рецепт Грейпфрутовий сік фото

Грейпфрутовий сік
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Грейпфрут, Фрукти
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Заготовки, Напої, Соки

Грейпфрутовий сік, приготований в домашніх умовах - ще більш смачний і корисний, ніж покупної. Спробуйте!

Рецепт приготування грейпфрутового соку до божевілля простий, тому обійдемося і без покрокових фото:

1. Очищаємо грейпфрути від шкірки, вичавлюємо з них сік за допомогою соковижималки. Проціджуємо сік від м'якоті.

2. Вичавлений сік залишаємо на ніч, накривши кришкою. На наступний день проціджуємо сік ще раз - вся залишилася м'якоть піде в осад.

3. Готовий сік розливаємо по пляшках, закриваємо кришкою і зберігаємо в холодильнику. Сік зберігається до трьох місяців.

Хай щастить!


  • Грейпфрут - 2, 5 кілограма
Рецепт приготування грейпфрутового соку до божевілля простий, тому обійдемося і без покрокових фото:

1. Очищаємо грейпфрути від шкірки, вичавлюємо з них сік за допомогою соковижималки. Проціджуємо сік від м'якоті.

2. Вичавлений сік залишаємо на ніч, накривши кришкою. На наступний день проціджуємо сік ще раз - вся залишилася м'якоть піде в осад.

3. Готовий сік розливаємо по пляшках, закриваємо кришкою і зберігаємо в холодильнику. Сік зберігається до трьох місяців.

Хай щастить!

Схожі рецепти