Гречка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Навіть зі звичних продуктів можна приготувати оригінальне і смачне блюдо. Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати гречку в духовці. Спробуйте гречку в новому виконанні! Це смачно!
Яскравий і оригінальний смак такого блюда дуже сподобається кожному. Таку гречку можна готувати на обід або вечерю. Виходить вона м'яка, ніжна і соковита, до того ж не жирна. Приготувати її дуже просто і швидко: потрібно всього лише закинути підготовлені продукти в духовку - і все готово!
- Філе курячої грудки - 600 грам
- Гречка - 350 грам
- Цибуля - 200 грам
- Морква - 150 грам
- Перець болгарський - 120 грам
- Томатна паста - 50 грам
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Зелень, часник, сіль - За смаком
1
Поріжте курячу грудку невеликими кубиками і обсмажте їх на сковороді в рослинному маслі.
2
Обсмажте цибулю і моркву на рослинному маслі.
3
Поріжте болгарський перець. Обсмажте з цибулею і морквою.
4
Розведіть томатну пасту з невеликою кількістю води і додайте до овочів.
5
Все перекладіть в гусятницю або форму для запікання. Додайте курку.
6
Промийте гречану крупу і також додайте. Налийте води, щоб вона була вище гречки на 2-3 см.
7
Додайте сіль, подрібнені часник і зелень.
8
Розігрійте духовку до 180 градусів і готуйте страву 45 хвилин.