Гостра курка в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування гострої курки у вершковому соусі дуже простий і зрозумілий. З ним впорається навіть початківець кухар! При цьому, старання ваші оцінять - блюдо дуже вишукане, пікантне і ніжне!
Цей рецепт приготування гострої курки у вершковому соусі мені дуже подобається. Я люблю страви французької кухні, але і гостреньке теж люблю. Зазвичай я перець додавала вже собі в тарілку, але спробувала зробити за цим рецептом і залишилася задоволена. Їли із задоволенням навіть ті, хто в звичайному житті перець рідко їсть. Смачно і пряні!
- Куряче філе - 500 грам
- Вершки - 200 грам
- Вершкове масло - 15 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі - 0.5 штуки (або цілий стручок не дуже гострого чилі)
1. Філе перекрутити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Додамо спеції за смаком, панірувальні сухарі і подрібнену цибулю. Перемішаємо. Яйце вбиваємо до появи пінки, додаємо до фаршу.
2. Красиві кулі, обсмажити їх на сковороді до рум'яності. Або запікайте 15 хвилин в добре прогрітій духовці.
3. Для соусу змішаємо вершки, роздавлений часник, подрібнений чилі і тертий сир. Заливаємо підготовлені кульки і запікаємо ще 20 хвилин в духовці. Готово!