Рецепт Гостра курка в вершковому соусі фото

Гостра курка в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування гострої курки у вершковому соусі дуже простий і зрозумілий. З ним впорається навіть початківець кухар! При цьому, старання ваші оцінять - блюдо дуже вишукане, пікантне і ніжне!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування гострої курки у вершковому соусі мені дуже подобається. Я люблю страви французької кухні, але і гостреньке теж люблю. Зазвичай я перець додавала вже собі в тарілку, але спробувала зробити за цим рецептом і залишилася задоволена. Їли із задоволенням навіть ті, хто в звичайному житті перець рідко їсть. Смачно і пряні!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Вершки - 200 грам
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі - 0.5 штуки (або цілий стручок не дуже гострого чилі)
гостра курка в вершковому соусі - фото крок 1
1. Філе перекрутити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Додамо спеції за смаком, панірувальні сухарі і подрібнену цибулю. Перемішаємо. Яйце вбиваємо до появи пінки, додаємо до фаршу.
гостра курка в вершковому соусі - фото крок 2
2. Красиві кулі, обсмажити їх на сковороді до рум'яності. Або запікайте 15 хвилин в добре прогрітій духовці.
гостра курка в вершковому соусі - фото крок 3
3. Для соусу змішаємо вершки, роздавлений часник, подрібнений чилі і тертий сир. Заливаємо підготовлені кульки і запікаємо ще 20 хвилин в духовці. Готово!

Схожі рецепти