Горошницей з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
А ви вже пробували готувати кашу в мультиварці? Дуже рекомендую це зробити, каша виходить ніжною, густий і не підгорає. В даному рецепті горошницей готується з шматочками курки і овочами.
До вашої уваги класичний рецепт приготування горошницей з м'ясом в мультиварці. На все приготування у вас піде близько однієї години часу. Горох попередньо замочувати у воді не потрібно, якщо він у вас подрібнений. Час приготування може варіюватися, в залежності від потужності мультиварки. Хай щастить!
- Горох - 500 грам (подрібнений)
- Куряче філе - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Горох промийте. Моркву і цибулю очистіть.
У чашу мультиварки влийте рослинне масло. Викладіть шматочки курки, готуйте в режимі "випічка" 10 хвилин. Потім додайте терту моркву і порізану цибулю. Готуйте в тому ж режимі ще 10 хвилин.
Кладемо в чашу мультиварки горох і заливаємо все холодною водою, так щоб вона покривала горох, трохи вище ніж на 1 см. Сіль і перець за смаком. Режим "гасіння" 50 хвилин.
Смачного!