Гороховий суп з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Гороховий суп і так смачний, без всяких добавок. А тепер уявіть, якщо все-таки туди додати трохи м'яса. Ще краще, чи не так? Що ж, тоді готуємо гороховий суп з м'ясом по моїм рецептом!
Рецепт приготування горохового супу з м'ясом я побачив і вивчив ще в дитинстві, спостерігаючи за тим, як його готує моя мама. Тому для мене рецепт завжди залишиться саме таким. Однак, як показує досвід, багато хто готує цей суп трохи інакше - що ж, діліться своїми варіантами в коментарях. Ну, а я поділюся своїм Отже, розповідаю, як приготувати гороховий суп з м'ясом по рецепту від моєї мами!
- Горох - 1, 5 склянки (колотий, сухий)
- Частини курки - 300 грам (для бульйону)
- Картопля - 1-2 штук
- Морквина - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Kurkumи - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Горох потрібно промити і замочити приблизно на 1 годину в холодній воді.
Помити м'ясо і покласти разом з горохом. Все це справа залити водою і поставити варитися приблизно на 1 час. Коли вода буде кипіти потрібно знімати пінку до прозорості.
Очистити овочі. Цибулю нарізати, а моркву натерти на тертці. Обсмажити на сковороді, попередньо змащеній олією. Додати сіль перець та куркуму.
Почистити і нарізати картоплю на кубики.
Коли горох зваритися, в суп додати картоплю і посолити. Тепер потрібно довести до кипіння і варити до готовності картоплі. Після чого додати лавровий лист і перекласти обсмажені овочі. Варити ще трохи і суп готовий!