Гороховий суп з м'ясом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Гороховий суп і так смачний, без всяких добавок. А тепер уявіть, якщо все-таки туди додати трохи м'яса. Ще краще, чи не так? Що ж, тоді готуємо гороховий суп з м'ясом по моїм рецептом!
Рецепт приготування горохового супу з м'ясом я побачив і вивчив ще в дитинстві, спостерігаючи за тим, як його готує моя мама. Тому для мене рецепт завжди залишиться саме таким. Однак, як показує досвід, багато хто готує цей суп трохи інакше - що ж, діліться своїми варіантами в коментарях. Ну, а я поділюся своїм Отже, розповідаю, як приготувати гороховий суп з м'ясом по рецепту від моєї мами! 
- Горох - 1, 5 склянки (колотий, сухий)
 - Частини курки - 300 грам (для бульйону)
 - Картопля - 1-2 штук
 - Морквина - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Kurkumи - 0, 5 чайних ложки
 - Сіль - За смаком
 - Чорний перець мелений - За смаком
 - Лавровий лист - За смаком
 

Горох потрібно промити і замочити приблизно на 1 годину в холодній воді.

Помити м'ясо і покласти разом з горохом. Все це справа залити водою і поставити варитися приблизно на 1 час. Коли вода буде кипіти потрібно знімати пінку до прозорості.

Очистити овочі. Цибулю нарізати, а моркву натерти на тертці. Обсмажити на сковороді, попередньо змащеній олією. Додати сіль перець та куркуму.

Почистити і нарізати картоплю на кубики.

Коли горох зваритися, в суп додати картоплю і посолити. Тепер потрібно довести до кипіння і варити до готовності картоплі. Після чого додати лавровий лист і перекласти обсмажені овочі. Варити ще трохи і суп готовий!