Гороховий суп з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже простий рецепт горохового супу з м'ясом в мультиварці. Я впевнена, вам він дуже сподобається, адже зусиль треба докладати мінімально! Мультиварка все зробить за вас, спробуйте!
Цей простий рецепт горохового супу з м'ясом в мультиварці - справжня знахідка для господинь, у яких немає часу або сил стояти над плитою. Адже тут навіть інгредієнти спеціально готувати не треба - хіба що цибуля з морквою почистити! простіше нікуди, раджу!
- Свинина - 250 грам
- Горох - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Горох у мене був свіжий. Якщо у вас сухий, замочіть його попередньо на ніч. Викладаємо в мультиварку очищену цибулю, горох і м'ясо. Солимо до смаку, заливаємо водою. Рівень - на два сантиметри вище гороху.
2. Виставляємо таймер на дві години на режимі "гасіння" .
3. Через годину викладаємо морквину і продовжуємо тушкувати. Я ріжу морква кубиком, і пару шматочків залишаю круглими, для прикраси.
4. Готово! найкраще суп подавати в чашці. Смачного!