Гороховий суп-пюре в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Гороховий суп можна зварити по різному, кому як подобається. Сьогодні на нашій кухні багато допоміжної техніки. Я пропоную приготувати свій варіант горохового супу-пюре в мультиварці.
Гороховий суп пюре в мультиварці виходить наваристим і виключно смачним. Горох дуже корисний овоч і страви з нього виходять ситними. Тому, якщо виключити з рецепту бекон, то вийде дієтичний і в той же час ситний суп. А, якщо вас не бентежать калорії, то крім бекону в гороховий суп пюре в мультиварці можна додати ще й картопля. Але мені подобається саме такий варіант. При подачі я посипаю суп зеленню і додаю сухарики і зовсім небагато вершків або сметани. Смачного!
- Горох - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Бекон - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Горох промиваємо в проточній воді і даємо постояти трохи. Горох краще брати швидкого приготування. А якщо інший, то треба замочити на ніч.
Моркву і цибулю моєму, чистимо і шаткуємо дрібно.
Бекон нарізаємо дрібними шматочками і обсмажуємо в мультиварці на режимі випічка до золоітстого кольору.
Потім додаємо в мультиварку нарізані овочі і страхуємо все разом до м'якості овочів на режимі "випічка"
Тепер додаємо горох, солимо, перчимо і додаємо спеції за смаком. Заливаємо водою і включаємо режим "гасіння" з 1, 5-2 годину.
Подрібнюємо суп міксером і даємо поваритися ще хвилин 5.
Подрібнюємо суп міксером і даємо поваритися ще хвилин 5.
Суп пюре готовий! Можна подавати до столу.