Гомілку під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Індичих гомілку під соусом виходить за цим рецептом соковитою і ароматною. Ви витратите всього 5 хвилин для підготовки інгредієнтів. А поки м'ясо запікається, встигнете приготувати салат і накрити на стіл.
Подивіться, як приготувати гомілку під соусом з допомогою рукава для запікання. Він допоможе зберегти всі корисні речовини, якими нас балує індичка, а також - її смачний сік і аромат улюбленої спеції. Смачно і просто - запорука приємної вечері.
- Гомілку індичих - 1 штука
- Йогурт - 100 мілілітрів (або ряжанка)
- Імбир - 1 скибочку(1 см)
- Розмарин - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Гомілку індички помийте, обсушити, зробіть в ній надріз-кишеньку.
Приготуйте соус: в йогурт (можна його замінити на ряжанку) додайте тертий корінь імбиру, розмарин і сіль, перемішайте.
Налийте соус в кишеньку-надріз, гарненько змастити їм всю гомілку.
Зауважте гомілку в рукаві для запікання, зробіть маленькі проколи в рукаві, щоб він не лопнув при нагрів. Поставте гомілку в розігріту духовку на 45-50 хвилин.
Подавайте до столу з легким салатом. Легкий дієтичний вечеря готова! Смачного!