Рецепт Гомілку під соусом фото

Гомілку під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Молочні продукти , Птах
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Індичих гомілку під соусом виходить за цим рецептом соковитою і ароматною. Ви витратите всього 5 хвилин для підготовки інгредієнтів. А поки м'ясо запікається, встигнете приготувати салат і накрити на стіл.

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати гомілку під соусом з допомогою рукава для запікання. Він допоможе зберегти всі корисні речовини, якими нас балує індичка, а також - її смачний сік і аромат улюбленої спеції. Смачно і просто - запорука приємної вечері.

  • Гомілку індичих - 1 штука
  • Йогурт - 100 мілілітрів (або ряжанка)
  • Імбир - 1 скибочку(1 см)
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
гомілку під соусом - фото крок 1
Гомілку індички помийте, обсушити, зробіть в ній надріз-кишеньку.
гомілку під соусом - фото крок 2
Приготуйте соус: в йогурт (можна його замінити на ряжанку) додайте тертий корінь імбиру, розмарин і сіль, перемішайте.
гомілку під соусом - фото крок 3
Налийте соус в кишеньку-надріз, гарненько змастити їм всю гомілку.
гомілку під соусом - фото крок 4
Зауважте гомілку в рукаві для запікання, зробіть маленькі проколи в рукаві, щоб він не лопнув при нагрів. Поставте гомілку в розігріту духовку на 45-50 хвилин.
гомілку під соусом - фото крок 5
Подавайте до столу з легким салатом. Легкий дієтичний вечеря готова! Смачного!

Схожі рецепти