Гомілку індички
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування гомілки індички в аерогрилі. М'ясо в аерогрилі готується дуже швидко і виходить дуже смачним.
Запекти або обсмажити м'ясо в аерогрилі можна за лічені хвилини, і при цьому, продукти, приготовані таким чином, залишаються дуже смачними і набагато корисними.
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Гомілку індички - 1 штука
- Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 50 грам
- Соусу "ворчестер" - 1 Ст. Ложка
1. Змішуємо ворчестерскій і соєвий соуси з маслом, з імбиром і соком лимона. У шприц набираємо маринад, і вводимо в м'ясо індички. Маринадом, який залишився, змащуємо м'ясо з усіх боків. Години на два-три залишаємо, періодично перевертаємо м'ясо.
2. Воду наливаємо в скляну колбу, яку поставимо в аерогриль, додаємо спеції в колбу.
3. М'ясо кладемо на нижню решітку, температура - 200 градусів, хвилин на п'ятдесят. Міну через двадцять повертаємо. Готовність м'яса можна перевірити ножем, (коли м'ясо протикати ножем, з нього повинен сочитися прозорий сік, якщо колір червоний - час готування збільшуємо).
4. Соус робимо з бульйону, який вийшов в колбі. Проціджуємо бульйон, на сухій сковороді обсмажити ложку борошна, і поступово влити бульйон. Варимо поки не загусне.
5. Після того, як м'ясо буде готове, перекладаємо його в тарілку, і нарізаємо на шматочки. Блюдо готово.