Глазур з какао
(покроковий рецепт з фото)
Простий і доступний засіб для додання повсякденному випічці і десертів насиченого смаку і аромату - це шоколадна глазур. Далі хочу розповісти вам, як приготувати глазур з какао.
Використовувати таку глазур можна на свій розсуд. Ви можете полити торт, зробити кекси з шоколадною глазур'ю, підливу для морозива, для сиру… варіантів маса, ви можете вибирати. А ще ця глазур просто ідеально підходить для м'яких і повітряних дріжджових пончиків.
- Цукрова пудра - 1, 5 склянки
- Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
- Молоко або вода - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки
1
Перемішайте цукрову пудру і какао в невеликій каструльці.
2
Додайте воду і ванільний цукор. Теж добре розітріть, щоб не було грудочок.
3
Поставте на повільний вогонь і підігрівати, поки консистенція не стане текучої. До кипіння доводити не потрібно.
4
Смачного!