Рецепт Глазур для цукерок (какао-масло) фото

Глазур для цукерок (какао-масло)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Какао , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка , Солодке , Глазур
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Шукаєте простий у приготуванні і доступний рецепт дзеркальної глазурі? Рекомендую вам один такий, як приготувати глазур для цукерок (какао-масло). Економний рецепт з доступних інгредієнтів.

Опис приготування:

Шоколад не лежить у кожного в холодильнику, а ось какао і вершкове масло часто є. З їх використанням виходить красива глазур, яка добре підійде для тортів, тістечок, цукерок і інших видів солодощів. Подібну глазур можна зробити без вершкового масла, цей варіант передбачає наявність тільки води.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 3/4 склянки
  • Какао - 1, 5-2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
глазур для цукерок (какао-масло) - фото крок 1
У сотейник викладіть вершкове масло і відправте його на слабкий вогонь.
глазур для цукерок (какао-масло) - фото крок 2
Відразу ж в сотейник до маслу додайте цукровий пісок і влийте звичайну воду, розчиніть все до утворення однорідної маси і перемішайте.
глазур для цукерок (какао-масло) - фото крок 3
Зніміть сотейник з вогню і приберіть в сторону. В окрему миску викладіть цукрову пудру і додайте какао.
глазур для цукерок (какао-масло) - фото крок 4
Гарненько перемішайте вміст миски, щоб вийшла однорідна суміш сухих інгредієнтів.
глазур для цукерок (какао-масло) - фото крок 5
Тонкою цівкою влийте трохи остигле вміст сотейника до сипучим продуктам.
глазур для цукерок (какао-масло) - фото крок 6
За допомогою віночка енергійно перемішайте все. Отриману масу відправте в холодильник на кілька хвилин або використовуйте відразу.

Схожі рецепти