Глазур для цукерок (какао-масло)
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте простий у приготуванні і доступний рецепт дзеркальної глазурі? Рекомендую вам один такий, як приготувати глазур для цукерок (какао-масло). Економний рецепт з доступних інгредієнтів.
Шоколад не лежить у кожного в холодильнику, а ось какао і вершкове масло часто є. З їх використанням виходить красива глазур, яка добре підійде для тортів, тістечок, цукерок і інших видів солодощів. Подібну глазур можна зробити без вершкового масла, цей варіант передбачає наявність тільки води.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 3/4 склянки
- Какао - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
У сотейник викладіть вершкове масло і відправте його на слабкий вогонь.
Відразу ж в сотейник до маслу додайте цукровий пісок і влийте звичайну воду, розчиніть все до утворення однорідної маси і перемішайте.
Зніміть сотейник з вогню і приберіть в сторону. В окрему миску викладіть цукрову пудру і додайте какао.
Гарненько перемішайте вміст миски, щоб вийшла однорідна суміш сухих інгредієнтів.
Тонкою цівкою влийте трохи остигле вміст сотейника до сипучим продуктам.
За допомогою віночка енергійно перемішайте все. Отриману масу відправте в холодильник на кілька хвилин або використовуйте відразу.