Gaynatma
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Gaynatma - це м'ясний суп з баранини, який відноситься до туркменської кухні. Він неймовірно ситний і вариться з доступних інгредієнтів. Спробуйте його будинку, якщо любите такі варіанти страв.
Опис приготування:
Рецепт легко замінить знайомий усім борщ. Чоловіки будуть вдячні вам, коли ви дізнаєтеся, як приготувати гайнатма. У ньому буде багато помідорів, які дадуть м'який смак і красивий колір.
1. Баранину наріжте шматочками по 30 г.
2. Залийте м'ясо водою в каструлю.
3. Додайте цілий очищений цибулю.
4. Доведіть воду до кипіння, зніміть піну.
5. Потім промийте горох, і внесіть його в бульйон.
6. Варіть суп близько 1 годину.
7. Додайте в бульйон картоплю і помідори шматочками, а також перець і сіль.
8. Варіть гайнатма ще 30 хвилин. Смачного!
- Баранина на кістки - 640 грам
- Горох - 200 грам
- Картопля - 440 грам
- Ріпчаста цибуля - 100 грам
- Помідор - 480 грам
- Лавровий лист - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Вода - 3 L
Рецепт легко замінить знайомий усім борщ. Чоловіки будуть вдячні вам, коли ви дізнаєтеся, як приготувати гайнатма. У ньому буде багато помідорів, які дадуть м'який смак і красивий колір.
1. Баранину наріжте шматочками по 30 г.
2. Залийте м'ясо водою в каструлю.
3. Додайте цілий очищений цибулю.
4. Доведіть воду до кипіння, зніміть піну.
5. Потім промийте горох, і внесіть його в бульйон.
6. Варіть суп близько 1 годину.
7. Додайте в бульйон картоплю і помідори шматочками, а також перець і сіль.
8. Варіть гайнатма ще 30 хвилин. Смачного!
1. Баранину наріжте шматочками по 30 г.
2. Залийте м'ясо водою в каструлю.
3. Додайте цілий очищений цибулю.
4. Доведіть воду до кипіння, зніміть піну.
5. Потім промийте горох, і внесіть його в бульйон.
6. Варіть суп близько 1 годину.
7. Додайте в бульйон картоплю і помідори шматочками, а також перець і сіль.
8. Варіть гайнатма ще 30 хвилин. Смачного!