Рецепт Gaynatma фото

Gaynatma
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Овочі , Помідор , Баранина
Веганські страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Gaynatma - це м'ясний суп з баранини, який відноситься до туркменської кухні. Він неймовірно ситний і вариться з доступних інгредієнтів. Спробуйте його будинку, якщо любите такі варіанти страв.

Опис приготування:

Рецепт легко замінить знайомий усім борщ. Чоловіки будуть вдячні вам, коли ви дізнаєтеся, як приготувати гайнатма. У ньому буде багато помідорів, які дадуть м'який смак і красивий колір.

1. Баранину наріжте шматочками по 30 г.

2. Залийте м'ясо водою в каструлю.

3. Додайте цілий очищений цибулю.

4. Доведіть воду до кипіння, зніміть піну.

5. Потім промийте горох, і внесіть його в бульйон.

6. Варіть суп близько 1 годину.

7. Додайте в бульйон картоплю і помідори шматочками, а також перець і сіль.

8. Варіть гайнатма ще 30 хвилин. Смачного!

  • Баранина на кістки - 640 грам
  • Горох - 200 грам
  • Картопля - 440 грам
  • Ріпчаста цибуля - 100 грам
  • Помідор - 480 грам
  • Лавровий лист - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Вода - 3 L
Рецепт легко замінить знайомий усім борщ. Чоловіки будуть вдячні вам, коли ви дізнаєтеся, як приготувати гайнатма. У ньому буде багато помідорів, які дадуть м'який смак і красивий колір.

1. Баранину наріжте шматочками по 30 г.

2. Залийте м'ясо водою в каструлю.

3. Додайте цілий очищений цибулю.

4. Доведіть воду до кипіння, зніміть піну.

5. Потім промийте горох, і внесіть його в бульйон.

6. Варіть суп близько 1 годину.

7. Додайте в бульйон картоплю і помідори шматочками, а також перець і сіль.

8. Варіть гайнатма ще 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти