Гарячі бутерброди в бутербродниці
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди - це простий спосіб перекусу на роботі і в школі. Для спрощення процесу придумали Бутербродниці. Саме для неї і призначений рецепт, як приготувати гарячі бутерброди в бутербродниці.
Завдяки такому приладу готувати дуже зручно, просто і безпечно. А ще одним з плюсів є те, що начинка міцно "запаюється" всередині і не випливає при поїданні. Такі бутерброди зручно брати з собою. Для їх приготування можна використовувати ті продукти, що знайшлися в вашому холодильнику.
- Хліб - 4 скибочки
- Ковбаса - 50 грам
- Огірок - ¼ Штук
- Соус томатний - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сир плавлений - 50 грам
- Олія - 10 грам
1. Хліб нарізаємо тонкими скибочками (близько 5 міліметрів), два шматочки змащуємо маслом, а два - гірчицею.
2. Ковбасу тонко нарізаємо тонко викладаємо на шматочки з маслом, зверху кладемо трохи плавленого сиру. Миємо й нарізаємо огірок, кладемо його поверх ковбаси, поливаємо кетчупом.
3. Шматочками хліба з гірчицею накриваємо 2 шматка з начинкою, кладемо їх в заздалегідь розігріту Бутербродниці, накриваємо і смажимо близько 7 хвилин.
4. Готові бутерброди перекладаємо на тарілку, розрізаємо і подаємо до чаю або пакуємо з собою для швидкого перекусу.