Рецепт Гарбузовий суп для схуднення фото

Гарбузовий суп для схуднення
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Гарбуз
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Корисний обід
Супи, Крем-суп, Супи-пюре

Хочете їсти смачно і при цьому не боятися зайвих кілограмів, або потрібно скинути трохи ваги? Тоді пропоную вам прекрасний варіант - гарбузовий суп для схуднення.

Гарбузовий суп для схуднення - це відмінний варіант легкого і ситного обіду. Імбир є відмінним жироспалюючим інгредієнтом, а про користь гарбуза можна говорити годинами. Спробуйте приготувати цю страву вдома і ви відчуєте його дію на собі.

  • Гарбуз - 500 грам
  • Морква - 250 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Імбир - 2-3 скибочок
  • Гострий перець - 1 штука
  • Запашний перець - 8-10 штук
  • Сіль - 1 щіпка
гарбузовий суп для схуднення - фото крок 1
1. Рецепт приготування гарбузового супу для схуднення досить простий. Для початку необхідно вимити і очистити моркву. Порізати її невеликим кубиком.
гарбузовий суп для схуднення - фото крок 2
2. Надіслати моркву в каструлю і залити водою. Варити близько 15 хвилин на середньому вогні.
гарбузовий суп для схуднення - фото крок 3
3. Гарбуз вимити і очистити. Нарізати невеликими шматочками.
гарбузовий суп для схуднення - фото крок 4
4. На сковороду налити крапельку рослинного масла і добре розігріти. Відправити туди гарбуз. Часник очистити і видавити через прес (можна натерти на тертці) і додати на сковороду.
гарбузовий суп для схуднення - фото крок 5
5. Гарбуз необхідно злегка обсмажити. Додати на сковороду імбир, гострий і запашний перець. Гострий перець краще розрізати і очистити від насіння, або вийняти його через кілька хвилин.
гарбузовий суп для схуднення - фото крок 6
6. Надіслати гарбуз в каструлю до моркви і варити на Мелен вогні до готовності.
гарбузовий суп для схуднення - фото крок 7
7. Коли овочі стануть м'якими, гарбузовий суп для схуднення в домашніх умовах готовий. Однак, можна зробити ще дещо. Надіслати всю начинку в блендер (або збити занурювальним блендером) і, поступово додаючи бульйон, надати супу однорідну консистенцію. Тепер суп-пюре можна подавати до столу.

Схожі рецепти