Рецепт Гарбузове Сконе фото

Гарбузове Сконе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Гарбуз
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Полудень
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Булочки-Сконе з гарбузовим пюре і волоськими горіхами. Відмінний варіант для ситного сніданку з чашкою чаю або кави, а також в якості перекусу протягом дня.

Опис приготування:

Незвичайно ароматна випічка! Готується просто і без особливого клопоту. За бажанням в тісто можна додати корицю, імбир або мускатний горіх. А можна використовувати одночасно кілька спецій. Пропоную приготувати гарбузові Сконе і побалувати своїх рідних цієї чудової домашньою випічкою. Гарбузове пюре практично не відчувається, тому навіть якщо Ви не є шанувальником цього овоча, рекомендую сміливо пробувати!

  • Борошно - 300 грам
  • Гарбуз - 125 грам (вага вже готового пюре)
  • Цукор - 50 грам
  • Вершкове масло - 35 грам
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Горіхи волоські - 50 грам
гарбузове Сконе - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
гарбузове Сконе - фото крок 2
Гарбуз наріжте невеликими шматочками, відваріть і пюріруйте за допомогою блендера.
гарбузове Сконе - фото крок 3
У глибокій мисці з'єднайте борошно, цукор і розпушувач.
гарбузове Сконе - фото крок 4
Додайте нарізане кубиками масло.
гарбузове Сконе - фото крок 5
Перетерши руками в крихту і додайте гарбузове пюре і молоко.
гарбузове Сконе - фото крок 6
Замісити м'яке тісто.
гарбузове Сконе - фото крок 7
Додайте подрібнені волоські горіхи.
гарбузове Сконе - фото крок 8
Вмішайте горіхи в тісто.
гарбузове Сконе - фото крок 9
Розкачайте тісто в коло, товщиною 1 см. Розріжте на шматочки і випікайте при 180 градусів 25 хвилин.
гарбузове Сконе - фото крок 10
Гарбузове Сконе готові. За бажанням їх можна перед подачею посипати цукровою пудрою або покрити глазур'ю. Смачного!

Схожі рецепти