Гарбузове Сконе
(покроковий рецепт з фото)
Булочки-Сконе з гарбузовим пюре і волоськими горіхами. Відмінний варіант для ситного сніданку з чашкою чаю або кави, а також в якості перекусу протягом дня.
Незвичайно ароматна випічка! Готується просто і без особливого клопоту. За бажанням в тісто можна додати корицю, імбир або мускатний горіх. А можна використовувати одночасно кілька спецій. Пропоную приготувати гарбузові Сконе і побалувати своїх рідних цієї чудової домашньою випічкою. Гарбузове пюре практично не відчувається, тому навіть якщо Ви не є шанувальником цього овоча, рекомендую сміливо пробувати!
- Борошно - 300 грам
- Гарбуз - 125 грам (вага вже готового пюре)
- Цукор - 50 грам
- Вершкове масло - 35 грам
- Молоко - 60 мілілітрів
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Горіхи волоські - 50 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Гарбуз наріжте невеликими шматочками, відваріть і пюріруйте за допомогою блендера.
У глибокій мисці з'єднайте борошно, цукор і розпушувач.
Додайте нарізане кубиками масло.
Перетерши руками в крихту і додайте гарбузове пюре і молоко.
Замісити м'яке тісто.
Додайте подрібнені волоські горіхи.
Вмішайте горіхи в тісто.
Розкачайте тісто в коло, товщиною 1 см. Розріжте на шматочки і випікайте при 180 градусів 25 хвилин.
Гарбузове Сконе готові. За бажанням їх можна перед подачею посипати цукровою пудрою або покрити глазур'ю. Смачного!