Рецепт Гарбузове латте фото

Гарбузове латте
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Молочні продукти, Молоко, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Солодке, Напої, Кава

Іноді так і хочеться загорнутися в плед, сісти перед каміном і випити зігріваючий напій. Тут фантазія по-справжньому може розгулятися. Якщо ви любите кавові варіанти, це латте для вас!

Мені подобаються напої, в яких багато молока, спецій і вони мають яскравий смак. Це все зійшлося в одному напої! Нещодавно я знайшла рецепт, як приготувати гарбузове латте. Що, головна складова несподівана, а тому готуйте чітко за інструкцією, щоб все вийшло правильно. Звичайно, без кориці, імбиру і гвоздики не обійтися. Якою буде аромат!

  • Гарбузове пюре - 0, 5 склянки
  • Молоко - 480 мілілітрів
  • Еспрессо - 300 мілілітрів
  • Цукор - 30 грам
  • Гвоздика - 4 штуки
  • Кардамон, стручок - 1 штука
  • Обкладинка - 0, 25 чайних ложки
  • Імбир мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1/8 чайних ложки
  • Екстракт ванілі - 0, 5 чайних ложки
гарбузове латте - фото крок 1
У глибоку сковороду викладіть гарбузове пюре з усіма спеціями. Нагрійте його протягом 1-ої хвилини, помішуючи.
гарбузове латте - фото крок 2
Потім влийте молоко. Додайте цукор і ваніль. Швидко перемішайте.
гарбузове латте - фото крок 3
Варіть отриману суміш 10 хвилин на повільному вогні, помішуючи.
гарбузове латте - фото крок 4
Після цього процідіть рідину через дрібне сито.
гарбузове латте - фото крок 5
Далі збийте гарбузове молоко до піни.
гарбузове латте - фото крок 6
В результаті з'єднайте еспресо з молоком. Підігрійте латте перед подачею. Додайте кориці для прикраси. Приємною дегустації!

Схожі рецепти