Рецепт Гарбуз в вершках фото

Гарбуз в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Молочні продукти, Вершки, Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Гарбуз - дивовижний овоч, адже з неї можна готувати і перші страви, і другі, і випікаючи, і навіть десерти. Залежно від призначення і додаткових інгредієнтів ви зможете отримати різні страви.

Якщо любите сир, можете натерти його на тертці і посипати ближче до кінця готування блюдо зверху. Чим жирніше візьмете вершки, тим більш насиченим і ароматні вийде блюдо.


  • Гарбуз - 1 штука (середня)
  • Вершки - 1 Склянка(30%)
  • Яйця - 2 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
гарбуз в вершках - фото крок 1
Для початку гарненько промийте гарбуз. Очистіть її від шкірки і внутрішніх волокон з насінням. Потім наріжте її скибочками (не дуже товстими).
гарбуз в вершках - фото крок 2
Вершки змішайте з яйцями. Злегка посоліть масу. Це буде соус.
гарбуз в вершках - фото крок 3
Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму, в якій будете готувати, змастіть рослинною олією. Викладіть в неї гарбуз. Полийте соусом і присипте паніровачнимі сухарями. Запікайте гарбуз до м'якості, на це піде близько 20-30 хвилин.
гарбуз в вершках - фото крок 4
Гарбуз готова! Розкладіть її по тарілочках і подавайте до столу.

Схожі рецепти