Гарбуз в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Гарбуз - дивовижний овоч, адже з неї можна готувати і перші страви, і другі, і випікаючи, і навіть десерти. Залежно від призначення і додаткових інгредієнтів ви зможете отримати різні страви.
Якщо любите сир, можете натерти його на тертці і посипати ближче до кінця готування блюдо зверху. Чим жирніше візьмете вершки, тим більш насиченим і ароматні вийде блюдо.
- Гарбуз - 1 штука (середня)
- Вершки - 1 Склянка(30%)
- Яйця - 2 штуки
- Рослинна олія - За смаком
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Для початку гарненько промийте гарбуз. Очистіть її від шкірки і внутрішніх волокон з насінням. Потім наріжте її скибочками (не дуже товстими).
Вершки змішайте з яйцями. Злегка посоліть масу. Це буде соус.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму, в якій будете готувати, змастіть рослинною олією. Викладіть в неї гарбуз. Полийте соусом і присипте паніровачнимі сухарями. Запікайте гарбуз до м'якості, на це піде близько 20-30 хвилин.
Гарбуз готова! Розкладіть її по тарілочках і подавайте до столу.