Галушки з буряка
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми з вами знайомі з таким виробом, як галушки. Найчастіше робимо їх з борошна з яйцем і додаємо в супи. Хоча є несхожі на даний вид. Іноді їх подають як самостійну страву.
Одержаний рецепт підійде навіть для маленьких діток, але і дорослі з задоволенням його спробують. Хоча для початку вам необхідно прочитати про те, як приготувати галушки з буряка. Яскраві і корисні вироби вийшли м'якими за текстурою і вершковими за смаком. Для подачі раджу натерти сир і додати сметанний соус.
- Картопля - 230 грам
- Буряк - 230 грам
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Твердий сир - За смаком
1. Очищену картоплю відваріть протягом 20 хвилин до готовності.
2. Буряк також відваріть до готовності, тільки в шкірці. Потім її почистіть.
3. У велику миску всипте борошно. Натріть туди на дрібній тертці буряк.
4. Також натріть картоплю.
5. Додайте яйце і сіль. Все перемішайте.
6. Замісити тісто. Розділіть його на шматочки, додаючи борошна за потребою.
7. Закип'ятіть велику каструлю води. Додайте в неї масло. Варіть там галушки протягом 4-х хвилин.
8. Подавайте галушки з натертим сиром і соусом. Смачного!