Рецепт Фунчоза з грибами фото

Фунчоза з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Салати з фунчозой давно перестали бути дивиною. Любителі цієї локшини з задоволенням готують різні варіанти цієї страви. Пропоную рецепт фунчози з грибами і овочами - легкий, ситний і смачний.

Опис приготування:

Можна приготувати фунчозу тільки з грибами, цибулею і прянощами. Але з овочами набагато смачніше. Беріть овочі за наявністю і вашим симпатіям. Редьку можна замінити дайконом, додати кабачок або гарбуз. Імпровізуйте!

  • Funčoza - 100 грам (суха)
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Редька зелена - 150 грам (або дайкон)
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука (не дуже великий)
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Перець чилі - 1/2 штуки (або за смаком)
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
фунчоза з грибами - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
фунчоза з грибами - фото крок 2
Фунчозу приготуйте відповідно до інструкції на упаковці. Готову локшину промийте під холодною водою, добре обсушити і наріжте зручними, недовгими шматочками.
фунчоза з грибами - фото крок 3
Овочі тонко наріжте соломкою, перець чилі і часник дрібно порубати. Гриби наріжте четвертинками.
фунчоза з грибами - фото крок 4
У сотейнику розігрійте масло і обсмажте гриби до рум'янцю. Додайте овочі і швидко обсмажте пару хвилин при помішуванні.
фунчоза з грибами - фото крок 5
Розведіть овочі до країв сотейника і в середину всипте прянощі. Дайте їм зігрітися, потім перемішайте з овочами. Влийте оцет, додайте цукор і соєвий соус. Добре перемішайте.
фунчоза з грибами - фото крок 6
Додайте до овочів фунчозу і перемішайте. Прогрійте все разом пару хвилин, помішуючи. При наявності кунжутного масла, додайте ложку в готову страву.
фунчоза з грибами - фото крок 7
Подавайте фунчозу гарячої або холодної, у вигляді закуски або гарячого блюда. У будь-якому вигляді це дуже смачно! Не забудьте зверху посипати зеленою цибулею.

Схожі рецепти