Рецепт Фруктовий мус фото

Фруктовий мус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди, Желатин
Низькокалорійні, ПП рецепти
На святковий стіл
Десерти, Мус

Цей легкий, повітряний, корисний і смачний десерт безсумнівно стане гідним завершенням будь-якого святкового застілля. А приготувати його під силу навіть маленьким Кухарчуки, адже рецепт дуже простий.

Цей ніжний і смачний десерт особливо популярний влітку. Адже коли жарко, не хочеться нічого ситного, а цей прохолодний і легкий мус відмінно освіжає і навіть втаязикє голод. Мус можна приготувати до будь-якого свята і подати його в якості десерту. Цукор я не додавала, тому цей десерт можна вважати дієтичним. Як приготувати фруктовий мус, я розповіла і показала в цьому рецепті.

  • Банан - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Яблука - 2 штуки
  • Полуниця - 150 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Вода - 2-3 Ст. Ложок
фруктовий мус - фото крок 1
Ось з цих продуктів ми приготуємо повітряний мус. Вода повинна бути холодною кип'яченою.
фруктовий мус - фото крок 2
В першу чергу замочуємо желатин у воді і залишаємо хвилин на 5-10, нехай набухає.
фруктовий мус - фото крок 3
Очистимо яблука і банан.
фруктовий мус - фото крок 4
І перекладаємо банан, яблука, полуницю в чашу блендера.
фруктовий мус - фото крок 5
Збиваємо-перемелює все в однорідну пишну масу.
фруктовий мус - фото крок 6
З апельсина видавимо сік. Нічого страшного, якщо в сік потрапить і м'якоть. Желатин пуш, додамо його в сік і розчиняємо на водяній бані.
фруктовий мус - фото крок 7
Додаємо в чашу блендера сік з розчиненим желатином і гарненько збиваємо-перемішуємо.
фруктовий мус - фото крок 8
Розливаємо отриману фруктову масу по креманках і відправляємо в холодильник до загустіння.
фруктовий мус - фото крок 9
Потім прикрашаємо, подаємо до столу і насолоджуємося.

Схожі рецепти