Фруктове пюре
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Для діабетиків
Пропоную вам рецепт приготування фруктового пюре, який я недавно сам спробував. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке особливо порадує любителів солодкого.
У цьому рецепті описаний спосіб приготування фруктового пюре в домашніх умовах. Пюре подається до столу холодним як десерт.
- Манго - 2-3 штук
- Апельсин - 2-3 штук
- Яблуко - 1 штука
- Цукор - 150 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 2 склянки
Чистимо і нарізаємо пластинками фрукти.
Кидаємо фрукти в блендер по черзі (все відразу можуть не поміститися), пропорційно додаючи цукор.
Отриману масу протираємо через друшляк.
Третина маси відкладаємо в окрему каструлю, де змішуємо її з лимонним соком. Цю каструлю ставимо на повільний вогонь і не поспішаючи помішувати. Додаємо желатин і теж помішувати.
Тепер змішуємо обидві маси між собою до однорідності і даємо охолонути до кімнатної температури.
Збиваємо вершки міксером близько 10 хвилин.
Фруктову масу в мисці кладемо в іншу миску з холодною водою. Це робиться для остудженому маси.
Змішуємо міксером вершки і фруктову масу.
Тепер пюре можна подавати до столу.