Рецепт Фріттата в духовці фото

Фріттата в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Яйця , Кабачок , Цукіні
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Зазвичай фріттата готується на плиті, але я пропоную інший варіант. Розповім, як правильно приготувати більш здорову версію цієї страви з мінімальним використанням масла.

Опис приготування:

Замість кабачків можна використовувати будь-які інші овочі або м'ясні продукти - все залежить від ваших уподобань. По бажанню, додайте улюблені спеції і свіжу зелень.

  • Яйце - 3 штуки
  • Cukini - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир пармезан - 2 Ст. Ложки (тертий, будь-який твердий сир)
  • Сир - 100 грам
  • Помідори черрі - 3 штуки
  • Петрушка свіжа - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
фріттата в духовці - фото крок 1
1. Цукіні наріжте скибочками і обсмажте в гарячому рослинному маслі з ріпчастою цибулею, сіллю і чорним перцем. Досить 10 хвилин.
фріттата в духовці - фото крок 2
2. У глибоку чашку розбийте яйця, додайте тертий твердий сир, сир, дрібно нарізану петрушку, сіль і перець.
фріттата в духовці - фото крок 3
3. Все добре перемішайте вилкою.
фріттата в духовці - фото крок 4
4. Додайте приготовані кабачки, перемішайте.
фріттата в духовці - фото крок 5
5. Форму для випічки або глибоке деко покрийте пергаментним папером і злегка змастіть її маслом.
фріттата в духовці - фото крок 6
6. Викладіть яєчну суміш і прикрасьте половинками помідорів-чері.
фріттата в духовці - фото крок 7
7. Запікайте фриттату при температурі 180 градусів близько 15 хвилин. Подайте блюдо гарячим зі свіжим хлібом. Смачного!

Схожі рецепти