Рецепт Фокачча з часником фото

Фокачча з часником
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Овочі, Часник
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Хліб

Фокачча з часником - це прісний дріжджовий хліб у вигляді коржа, її можна використовувати і як основу для піци. Готується вона з пшеничного борошна в різних варіантах. Мені подобається фокаччею з часником.

Фокаччу з часником добре випекти вранці перед пікніком. Цей хліб піде за 5 хвилин, тому робіть його побільше. Фокачча з часником ідеально поєднується з м'ясом, овочами, сиром. Якщо не знаєте як урізноманітнити звичне дачне застілля - печіть фокаччу з часником. Ви справите враження і пікнік запам'ятається надовго! Фокачча з часником хороша не тільки на пікніку, вона смачна і запашна! Успіхів і приємного апетиту!

  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Вода тепла - 0, 75 склянки
  • Дріжджі сухі - 7 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Трави - 1 За смаком (можна кріп)
фокачча з часником - фото крок 1
У воді розчинити дріжджі, замісити туге тісто з цукром, сіллю. Дати тісту підійти годину.
фокачча з часником - фото крок 2
Часник розчавити в змішати з зеленню. Запашні трави брати до смаку.
фокачча з часником - фото крок 3
Тісто розкачати на довжину дека, в центр укласти начинку, сфорязикть багет.
фокачча з часником - фото крок 4
Ножем зробити надрізи і змастити оливковою олією. Дати підійти 20 хвилин.
фокачча з часником - фото крок 5
Випікати 20 хвилин при 180 градусах.
фокачча з часником - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти