Рецепт Флорентійська мереживне печиво фото

Флорентійська мереживне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.

Італійська кухня не перестає дивувати. Який же джерело рецептів ще прихований. Сьогодні вивчимо нову солодку випічку. Оригінальний рецепт у нас не вийде, але ми зробимо його максимально схожим.

Опис приготування:

Уважно прочитайте, як приготувати флорентійське мереживне печиво. Воно повинно вийти тонким, повітряним і хрустким, а в ідеалі - мати незвичайний візерунок. Смак апельсиновий, трохи кислий, але більше солодкий. Загалом, незвичайні враження гарантую. А ще зверху ці вироби трохи покриємо шоколадом.

  • Мигдаль - 300 грам
  • Вершки жирні - 180 мілілітрів
  • Цукор білий - 100 грам
  • Апельсинове желе - 50 грам
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Шоколад - За смаком
флорентійська мереживне печиво - фото крок 1
М'яке масло перемішайте з вершками, мармеладом, цукром і борошном.
флорентійська мереживне печиво - фото крок 2
Потім додайте подрібнені горіхи (в дрібну крихту), цедру, ванілін і сіль. Замішайте тісто.
флорентійська мереживне печиво - фото крок 3
Тепер викладіть його столовою ложкою по порціях на деко. Дає продукти, щоб вони стали плоскими.
флорентійська мереживне печиво - фото крок 4
Випікайте печиво 9 хвилин в духовці при 180 градусах. Готові вироби остудіть, а потім прикрасьте розтопленим шоколадом.
флорентійська мереживне печиво - фото крок 5
Коли шоколадна глазур захолоне, пробуйте і насолоджуйтеся!

Схожі рецепти