Рецепт Флорентійська мереживне печиво фото

Флорентійська мереживне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки, Горіхи, Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Солодке, Печиво

Італійська кухня не перестає дивувати. Який же джерело рецептів ще прихований. Сьогодні вивчимо нову солодку випічку. Оригінальний рецепт у нас не вийде, але ми зробимо його максимально схожим.

Уважно прочитайте, як приготувати флорентійське мереживне печиво. Воно повинно вийти тонким, повітряним і хрустким, а в ідеалі - мати незвичайний візерунок. Смак апельсиновий, трохи кислий, але більше солодкий. Загалом, незвичайні враження гарантую. А ще зверху ці вироби трохи покриємо шоколадом.

  • Мигдаль - 300 грам
  • Вершки жирні - 180 мілілітрів
  • Цукор білий - 100 грам
  • Апельсинове желе - 50 грам
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Шоколад - За смаком
флорентійська мереживне печиво - фото крок 1
М'яке масло перемішайте з вершками, мармеладом, цукром і борошном.
флорентійська мереживне печиво - фото крок 2
Потім додайте подрібнені горіхи (в дрібну крихту), цедру, ванілін і сіль. Замішайте тісто.
флорентійська мереживне печиво - фото крок 3
Тепер викладіть його столовою ложкою по порціях на деко. Дає продукти, щоб вони стали плоскими.
флорентійська мереживне печиво - фото крок 4
Випікайте печиво 9 хвилин в духовці при 180 градусах. Готові вироби остудіть, а потім прикрасьте розтопленим шоколадом.
флорентійська мереживне печиво - фото крок 5
Коли шоколадна глазур захолоне, пробуйте і насолоджуйтеся!

Схожі рецепти