Фарширований перець в мексиканському стилі
(покроковий рецепт з фото)
Трохи урізноманітнити звичне і знайоме всім блюдо я пропоную за допомогою цікавої начинки. Якщо ви любите експерименти і завжди готові пробувати щось новеньке, не проходьте повз цього рецепта.
Запропоную вам ідею, як приготувати фарширований перець в мексиканському стилі. Класичне для цієї кухні поєднання кукурудзи і квасолі з томатним соусом стане відмінною альтернативою звичному фаршу з рисом. Цю страву можна зробити більш гострим і пікантним, якщо ви любите перець, або більш нейтральним і ароматним. Використання перців різних кольорів порадує не тільки ваш шлунок, але і очі
- Солодкий перець - 4 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Гострий перець - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Відварений рис - 1.5-2 склянки (в залежності від розміру перців)
- Сіль - За смаком
- Консервована кукурудза - 1 Склянка
- Консервована квасоля - 1 Склянка
- Томатний соус - 250 грам (ідеально - соус Енчілада)
- Сир - 100 грам
- Цибулина - 1/2 штуки
1. Перці вимийте, очистіть, Monsta зрізавши кришечку. Опустіть в киплячу підсолену воду на 1 хвилинку. Після обсушити.
2. На сковороді розігрійте олію. Обсмажте пару хвилин подрібнену цибулю. Після додайте часник і гострий перець. Викладіть рис, половину соусу, кукурудзу і квасолю. Додати сіль за смаком. Через пару хвилин зніміть начинку з вогню.
3. Акуратно наповніть перці начинкою, щільно притискаючи ложкою. Зверху рясно присипте тертим сиром. Що залишився соус розведіть в половині склянки води і вилийте в форму. Надішліть в розігріту духовку.
4. При температурі 190 градусів запікайте перці близько 45 хвилин до готовності.
5. До столу подавайте фарширований перець в мексиканському стилі гарячим, при бажанні розрізавши навпіл. Смачного!