Фарш з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт фаршу з підливою універсальний. Освоївши його, ви зможете подавати це блюдо з макаронами, пюре, рисом, каси - загалом, з чим завгодно. Приготувати фарш з підливою дуже просто - навчитеся!
У чому секрет смачного і простого блюда, на мій погляд, відповідь очевидна - вся справа в підливі. Адже ніхто не хоче їсти пісні макарони або гречку, але будь-який, навіть найпростіше блюдо, можна перетворити на справжню смакоту, якщо додати до нього таку дрібницю як підлива з фаршем. Їх існує безліч, але сьогодні ми будемо говорити про просте рецепті фаршу з підливою, який я використовую найчастіше. Він досить простий, але відмінне поєднання інгредієнтів, в результаті дає безпрограшний варіант, таку чудову підливу з фаршем можна додати куди завгодно, і до рису, і до картопелька, але особливо смачно, звичайно ж, з макарошки. Ви можете привнести в цей рецепт деякі зміни і трохи урізноманітнити його, додати, скажімо, болгарський перчик, або гострий перець чилі (надати пікантності страві), а можете залишити все як є, повірте, в такому вигляді підлива виходить неймовірно смачна. Але ви краще спробуйте самі, але для початку ознайомтеся з моїм рецептом приготування фаршу з підливою.
- Фарш м'ясний - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
- Свіжа зелень - 30 грам
- М'ясний бульйон або вода - 1-1, 5 склянки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком