Рецепт Фарш з підливою фото

Фарш з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Рецепт фаршу з підливою універсальний. Освоївши його, ви зможете подавати це блюдо з макаронами, пюре, рисом, каси - загалом, з чим завгодно. Приготувати фарш з підливою дуже просто - навчитеся!

Опис приготування:

У чому секрет смачного і простого блюда, на мій погляд, відповідь очевидна - вся справа в підливі. Адже ніхто не хоче їсти пісні макарони або гречку, але будь-який, навіть найпростіше блюдо, можна перетворити на справжню смакоту, якщо додати до нього таку дрібницю як підлива з фаршем. Їх існує безліч, але сьогодні ми будемо говорити про просте рецепті фаршу з підливою, який я використовую найчастіше. Він досить простий, але відмінне поєднання інгредієнтів, в результаті дає безпрограшний варіант, таку чудову підливу з фаршем можна додати куди завгодно, і до рису, і до картопелька, але особливо смачно, звичайно ж, з макарошки. Ви можете привнести в цей рецепт деякі зміни і трохи урізноманітнити його, додати, скажімо, болгарський перчик, або гострий перець чилі (надати пікантності страві), а можете залишити все як є, повірте, в такому вигляді підлива виходить неймовірно смачна. Але ви краще спробуйте самі, але для початку ознайомтеся з моїм рецептом приготування фаршу з підливою.

  • Фарш м'ясний - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідор - 1-2 штук
  • Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
  • Свіжа зелень - 30 грам
  • М'ясний бульйон або вода - 1-1, 5 склянки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
фарш з підливою - фото крок 1
Отже, почнемо з нарізки цибулі. Ви можете порізати його так, як вашій душі завгодно, але особисто я нарізаю його досить дрібно.
фарш з підливою - фото крок 2
Тепер розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому наш фарш. Чекаємо, поки випарується вода, а потім смажимо його ще 5-7 хвилин.
фарш з підливою - фото крок 3
Додаємо на сковороду до фаршу нарізану цибулю і смажимо все разом ще кілька хвилин, поки цибуля не стане м'яким.
фарш з підливою - фото крок 4
Помідори нарізаємо на чверті і так само викладаємо на сковороду до решти інгредієнтів, продовжуємо смажити.
фарш з підливою - фото крок 5
Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 10 хвилин. Потім потрібно додати пару ложечок томатної пасти (бажано натуральної) і влити бульйон або воду. Тепер все це пишність можна посолити і посипати перцем.
фарш з підливою - фото крок 6
Коли все інгредієнти добре просочаться соками і ароматами один одного, додаємо в сковороду подрібнену зелень і часник (його можна не шкодувати, з ним тільки смачніше вийде). Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилини 3-4 на повільному вогні. Ось тепер наша підлива готова, залишається тільки вибрати з чим ми її будемо їсти. Смачного!

Схожі рецепти