Еклери із заварним кремом

Еклери із заварним кремом
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Знайомий смак дитинства — еклери із заварним кремом. Як виявилося, готувати їх просто, тому сміливо приступайте до процесу. Особливих кулінарних навичок не потрібно для приготування цього десерту.

опис приготування:

Мінімум зусиль і на вашому столі боле 20 смачних еклерів. Начините їх будь-яким кремом (найкраще підходимо масляний), полийте глазур'ю (по бажанню) і перед подачею посипте цукровою пудрою. От і все! Надішліть еклери із заварним кремом за класичним рецептом в холодильник застигнути на пару годин, після чого подавайте до столу.


  • борошно— 1 Склянка
  • яйця— 6 штук(4 з них в тісто)
  • вода— 1 Склянка
  • Олія— 100 грам
  • молоко— 100 грам
  • цукор— 1 Склянка
  • Ванільний цукор— 15 грам
Еклери із заварним кремом - фото крок 1 1. Найважливіший етап — приготування тіста. Отже, наливаємо в каструлю холодну воду. Кладемо туди масло або маргарин, додаємо сіль і доводимо до кипіння. Після закипання поступово вводимо борошно і постійно помішувати дерев'яною лопаткою.

Еклери із заварним кремом - фото крок 2 2. Знову ставимо на вогонь і продовжуємо розтирати масу. В результаті вона повинна трохи потемніти. Знімаємо з вогню і даємо охолонути. Наше заварне тісто готове.

Еклери із заварним кремом - фото крок 3 3. Кондитерським шприцом викладаємо "; полосочки" на деко (я зазвичай кладу пергамент і змащую дно форми рослинним маслом).

Еклери із заварним кремом - фото крок 4 4. Ставимо рознос в духову шафу, попередньо розігрітий до 200 градусів. Запікаємо не більше 20 хвилин, після чого витягуємо еклери і даємо охолонути. По довжині робіть заготовки близько 4-6 сантиметрів. враховуйте, що при запіканні вони трохи підійдуть.

Еклери із заварним кремом - фото крок 5 5. Крем можна робити будь- (в даному випадку за рецептом — заварний), але я люблю більше іриску. Можна відварити згущене молоко самостійно і змішати його з вершковим маслом — такий крем також дуже добре поєднується в еклери.

Схожі рецепти

Еклери з заварного тіста з кремом

Еклери з заварного тіста з кремом

Навряд чи знайде людина, який не любить ці приголомшливі тістечка. повітряне тісто, ніжна начинка і шоколадна глазур - неможливо встояти, як мені здається Покроковий рецепт перед вами. опис приготування: покажу покроково, як приготувати еклери з заварного тіста з кремом і глазур'ю. Такий десер...

читати далі
Еклери з кремом

Еклери з кремом

еклери — це дуже смачні, ніжні і повітряні тістечка. Вони гідні того, щоб зайняти почесне місце на святковому столі. Ділюся з вами рецептом їх приготування! опис приготування: Я дуже люблю еклери з таким кремом. Готую його завжди нема на борошні, а на крохмалі. Так він виходить більш ніжний і ...

читати далі
Еклери з шоколадною помадкою та масляним кремом

Еклери з шоколадною помадкою та масляним кремом

У цьому рецепті детально описано, як приготувати еклери з масляним кремом і шоколадною помадкою. Такі еклери виходять ніжними, солодкими і дуже смачними завдяки крему і заварному тесту. опис приготування: Приготування заварного тіста - процес, який вимагає максимальної точності, тому перед при...

читати далі
Еклери з шоколадним кремом

Еклери з шоколадним кремом

еклери — одні з улюблених моїх тістечок. Я роблю їх з шоколадним кремом, рецепт якого придумала моя мама. Ділюся з вами своїм фірмовим рецептом еклерів з шоколадним кремом! опис приготування: Еклери з шоколадний кремом стануть найбажанішим прикрасою на вашому святковому столі. Крем я роблю з р...

читати далі
Еклери з сирним кремом

Еклери з сирним кремом

Еклери - один з найвідоміших десертів французької кухні. Їх популярність пояснюється прекрасним смаком в поєднанні з простотою і привабливим виглядом. Спробуйте зробити їх будинку. опис приготування: Вам буде корисно дізнатися про те, як приготувати еклери з сирним кремом. Це повітряна випічка...

читати далі