Домашній майонез за 30 секунд
(покроковий рецепт з фото)
Кожній господині необхідно знати, як приготувати домашній майонез за 30 секунд. Тут ви дізнаєтеся простий і дуже швидкий варіант приготування смачного, густого і ароматного домашнього майонезу.
Цей рецепт без перебільшення може врятувати вас під час приготування страв на святковий стіл, адже набагато простіше і корисніше приготувати домашній майонез, ніж купувати вже готовий в магазині. Вам буде потрібно мінімум інгредієнтів і часу. Зверніть увагу: дуже важливо, щоб всі продукти були охолодженими перед приготуванням майонезу. Рекомендую вам використовувати занурювальний блендер: працювати з ним зручно і ефективно.
- Куряче яйце - 1 штука
- Масло rafinirovannoe - 200 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
1. Рафінована олія заздалегідь охолодіть в морозилці протягом 20 хвилин. У чашу блендера помістіть охолоджене куряче яйце, сіль, гірчицю, рафінована олія та лимонний сік.
2. Занурте блендер до дна чаші і на невеликій швидкості спочатку змішайте яйце до однорідного стану протягом п'яти секунд, після чого рухами зверху вниз збийте майонез протягом 20 секунд.
3. Перекладіть готовий майонез в банку. Смачного!