Рецепт Домашній хліб в хлібопічці фото

Домашній хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 1
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Спекти домашній ароматний і смачний хліб не так і важко, адже всю роботу за вас зробить ваша помічниця-хлібопічка. Вам залишається тільки вибрати правильний рецепт і точно відміряти потрібні інгредієнти.

Опис приготування:

Ні для кого не секрет, що домашній хліб набагато смачніше магазинного. Якщо ви власник чудової помічниці хлібопічки, ви часто радуєте своїх рідних домашньою випічкою. Я сподіваюся, що вам сподобається і цей рецепт, в якому розказано, як приготувати смачний і незвичайний домашній хліб в хлібопічці. З даної кількості інгредієнтів виходить хліб вагою 950 грам.

  • Борошно пшеничне - 4 склянки
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Насіння соняшника - 2 чайних ложки (смажені)
домашній хліб в хлібопічці - фото крок 1
Молоко з водою підігріваємо до 30-36 градусів і виливаємо в чашу хлібопічки.
домашній хліб в хлібопічці - фото крок 2
Додаємо сіль.
домашній хліб в хлібопічці - фото крок 3
Тепер додамо обсмажені насіння.
домашній хліб в хлібопічці - фото крок 4
Слідом відправляємо мед.
домашній хліб в хлібопічці - фото крок 5
Засипаємо просіяне борошно.
домашній хліб в хлібопічці - фото крок 6
І перевірені(! !! ) сухі дріжджі. Вставляємо чашу в хлібопічку, закриваємо кришку і вибираємо програму"Хліб" .
домашній хліб в хлібопічці - фото крок 7
Через 3 години дістаємо хліб, охолоджуємо на решітці, нарізаємо і подаємо до столу.

Схожі рецепти