Домашній хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Спекти домашній ароматний і смачний хліб не так і важко, адже всю роботу за вас зробить ваша помічниця-хлібопічка. Вам залишається тільки вибрати правильний рецепт і точно відміряти потрібні інгредієнти.
Ні для кого не секрет, що домашній хліб набагато смачніше магазинного. Якщо ви власник чудової помічниці хлібопічки, ви часто радуєте своїх рідних домашньою випічкою. Я сподіваюся, що вам сподобається і цей рецепт, в якому розказано, як приготувати смачний і незвичайний домашній хліб в хлібопічці. З даної кількості інгредієнтів виходить хліб вагою 950 грам.
- Борошно пшеничне - 4 склянки
- Вода - 100 мілілітрів
- Молоко - 200 мілілітрів
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Насіння соняшника - 2 чайних ложки (смажені)
Молоко з водою підігріваємо до 30-36 градусів і виливаємо в чашу хлібопічки.
Додаємо сіль.
Тепер додамо обсмажені насіння.
Слідом відправляємо мед.
Засипаємо просіяне борошно.
І перевірені(! !! ) сухі дріжджі. Вставляємо чашу в хлібопічку, закриваємо кришку і вибираємо програму "хліб" .
Через 3 години дістаємо хліб, охолоджуємо на решітці, нарізаємо і подаємо до столу.