Добре, смажений на кеци
(покроковий рецепт з фото)
Опису KECI - це національна грузинська сковорода, зроблена з чорного каменю або червоної глини. У ній часто смажать хачапурі, мчади і інші кавказькі страви. Якщо у вас такий посуд, то дивіться рецепт.
Пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати сулугуні, смажений на кеци. Поєднання сиру, помідора і картоплі просто приречене на успіх. Спеціальна сковорода дозволяє не просто підсмажити блюдо, але і пропекти його. В якості альтернативи використовуйте чавунний варіант. І не забудьте про зелень!
- Картопля - 0, 5-1 штуки
- Помідор - 0, 5-1 штуки
- Добре - 300-400 штук
- Зелена цибуля - За смаком
На кеци викладіть помідор кружками.
Промийте картоплю. Тонко наріжте його гуртками. Викладіть на помідор.
Зверху товстим шаром розкладіть сулугуні шматками.
Запікайте блюдо на повільному вогні під кришкою протягом 15 хвилин.
Дайте сулугуні трохи настоятися під кришкою. Додайте дрібно нарізану зелену цибулю. Смачного!