Рецепт Добре, смажений на кеци фото

Добре, смажений на кеци
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Рецепти сироїдіння
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Опису KECI - це національна грузинська сковорода, зроблена з чорного каменю або червоної глини. У ній часто смажать хачапурі, мчади і інші кавказькі страви. Якщо у вас такий посуд, то дивіться рецепт.

Опис приготування:

Пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати сулугуні, смажений на кеци. Поєднання сиру, помідора і картоплі просто приречене на успіх. Спеціальна сковорода дозволяє не просто підсмажити блюдо, але і пропекти його. В якості альтернативи використовуйте чавунний варіант. І не забудьте про зелень!

  • Картопля - 0, 5-1 штуки
  • Помідор - 0, 5-1 штуки
  • Добре - 300-400 штук
  • Зелена цибуля - За смаком
добре, смажений на кеци - фото крок 1
На кеци викладіть помідор кружками.
добре, смажений на кеци - фото крок 2
Промийте картоплю. Тонко наріжте його гуртками. Викладіть на помідор.
добре, смажений на кеци - фото крок 3
Зверху товстим шаром розкладіть сулугуні шматками.
добре, смажений на кеци - фото крок 4
Запікайте блюдо на повільному вогні під кришкою протягом 15 хвилин.
добре, смажений на кеци - фото крок 5
Дайте сулугуні трохи настоятися під кришкою. Додайте дрібно нарізану зелену цибулю. Смачного!

Схожі рецепти