Десерт з морозива
(покроковий рецепт з фото)
Десерт з морозива - примітивний в плані приготування десерт, який за смаком і зовнішнім виглядом дуже нагадує домашнє морозиво, хоча таким не є. Швидко, смачно і ефектно.
У нашій родині дуже люблять морозиво. Якось раз мені прийшла ідея зробити з покупного морозива дуже простий, але, на мій погляд, оригінальний десерт з морозива. Експеримент вдався - всі захоплено вихваляли мій десерт з морозива, а багато хто й зовсім думали, що це морозиво - домашнє. Думайте, думайте…
- Ванільне морозиво - 1500 мілілітрів
- Малиновий шербет - 1500 мілілітрів
- Малина заморожена - 350 грам
- Полуниця заморожена - 400 грам
- Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
У великій мисці змішуємо ванільне морозиво і малиновий шербет.
Даємо морозиву і шербету злегка підтанути, після чого гарненько перемішуємо.
Перемішувати доведеться ретельно і, як мінімум, хвилин п'ять. Нам потрібна однорідна суміш морозива і шербету.
Заморожену полуницю подрібнюємо в блендері до дуже маленьких шматочків.
Те ж саме робимо з малиною. Подрібнені заморожені ягоди додаємо в наше морозиво.
Гарненько перемішуємо.
Отриману масу викладаємо в відповідну форму для заморозки морозива.
Накриваємо кришкою - і в морозилку.
У маленькій чашці змішуємо шоколадну стружку і кокосове молоко. Ставимо чашку в мікрохвильовку на 1 хвилину.
Розтопленою сумішшю покриваємо злегка підмерзлі морозиво. Відправляємо морозиво назад в морозилку до застигання глазурі.
Коли глазур захолоне, десерт з морозива можна діставати з морозилки і подавати. Смачного!