Десерт з морозива з корицею
(покроковий рецепт з фото)
У випічці кориця працює чудово, але і з морозивом у спеції чудовий тандем. Для шанувальників холодних ласощів і аромату кориці хочу запропонувати чудовий рецепт на замітку. Запам'ятовуйте і повторіть!
Покажу вам детально, як приготувати десерт з морозива з корицею на хрусткою подушці. Використовувати в якості основи для коржа можна печиво, кукурудзяні пластівці, горішки, кокосову стружку та інші добавки, які вам до душі. Прикрашати перед подачею до столу тортик можна ягодами, сиропами, шоколадом, вершками.
Такий варіант подачі морозива нікого не залишить байдужим!
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Горіхи - 1/2 склянки
- Крихітка печива з корицею - 1 Склянка
- Кокосова стружка - 1/2 склянки
- Коричневий цукор - 1/2 склянки
- Морозиво - 1.5 кілограма
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
1. Розтопіть на сковороді вершкове масло. Викладіть горіхи (в даному випадку мигдаль, але можна взяти будь-які) і підсмажте пару хвилин. Паралельно включіть її, щоб вона розігрівалася до 200 градусів.
2. Додайте цукор на сковороду, кокосову стружку і крихту печива. Перемішайте і через хвилинку зніміть з вогню.
3. Перекладіть у жароміцних форму і відправте в духовку на 5 хвилин. Після остудіть і приберіть на півгодини в морозилку.
4. Морозиво з'єднайте з корицею.
5. Перемішайте до однорідності.
6. Викладіть його на крихту.
7. І розрівняйте. Надішліть в морозилку десерт з морозива з корицею мінімум на 8 годин перед подачею.