Рецепт Десерт «склобій» фото

Десерт «склобій»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Желатин
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Желе
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Такий десерт з желе прикрасить будь-яке свято. Блюдо готується просто, єдине - знадобиться час, поки желе застигне. Дивимося рецепт і готуємо!

Опис приготування:

Десерт "склобій" готується дуже просто. Заливаємо кольорове желе, залишаємо до застигання. Потім нарізаємо його кубиками, викладаємо у форму і заливаємо желе білого кольору, яке можна Прігову з вершків та желатину.

  • Желе різного кольору і смаку в пачках - 4 штуки
  • Вершки - 300 мілілітрів (нежирні)
  • Желатин - 20 грам
  • Вода - 2 склянки
десерт & Quot; склобій
1. У різні мисочки засипте вміст 4-х пакетиків желе. Залийте окропом згідно з інструкцією. Остудіть і охолодіть в холодильнику. Рекомендую використовувати желе різного кольору.
десерт & Quot; склобій
2. Застигле желе поріжте кубиками. Приготуйте форму, в якій наш десерт будемо готувати. Можна взяти форму для кексу. Форму змочіть, щоб наш десерт легше вийшов з неї.
десерт & Quot; склобій
3. У маленьку мисочку викладіть желатин і півсклянки холодної води, залиште до набрякання на хвилин 15. Потім додайте півтори склянки окропу, розмішайте. Коли желатин розчинитися, додайте вершки, перемішайте. Викладіть у форму кубики желе.
десерт & Quot; склобій
4. Залийте желе вершками.
десерт & Quot; склобій
5. Поставте десерт в холодильник до повного застигання, можна, можливо - на ніч.
десерт & Quot; склобій
6. Десерт "склобій" готовий! Смачного!

Схожі рецепти