Десерт «склобій»
(покроковий рецепт з фото)
Такий десерт з желе прикрасить будь-яке свято. Блюдо готується просто, єдине - знадобиться час, поки желе застигне. Дивимося рецепт і готуємо!
Десерт "склобій" готується дуже просто. Заливаємо кольорове желе, залишаємо до застигання. Потім нарізаємо його кубиками, викладаємо у форму і заливаємо желе білого кольору, яке можна Прігову з вершків та желатину.
- Желе різного кольору і смаку в пачках - 4 штуки
- Вершки - 300 мілілітрів (нежирні)
- Желатин - 20 грам
- Вода - 2 склянки
2. Застигле желе поріжте кубиками. Приготуйте форму, в якій наш десерт будемо готувати. Можна взяти форму для кексу. Форму змочіть, щоб наш десерт легше вийшов з неї.
4. Залийте желе вершками.