Десерт «Сандей»
(покроковий рецепт з фото)
Сандей - це десерт з морозива. Приготувати його можна з будь-якими добавками: з ягодами, фруктами, сиропом, топінгом або горіхами. Спробуйте!
Цей десерт необхідно готувати безпосередньо перед частуванням. Зверху можна прикрасити будь-який ягідкою. Порадуйте своїх близьких таким незвичайним і смачним ласощами.
- Морозиво - 300 грам
- Полуниця - 200 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложок
- Карамель - 2 Ст. Ложки
- Горіхи - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 100 грам (жирність 33% і більше)
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Полуницю крупно наріжте, додайте цукор і нагрівайте до повного його розчинення. Остудіть.
У креманки викладіть полуничну начинку.
Викладіть морозиво.
Потім трохи полуничною начинки і ще морозива.
За допомогою кондитерського мішка з насадкою, зробіть шапочку зі збитих вершків з цукровою пудрою.
Полийте карамеллю і посипте горіхами.
Приємного частування!
Приємного частування!