Рецепт Десерт «Сандей» фото

Десерт «Сандей»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Фрукти
ПП рецепти
На полуденок
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Сандей - це десерт з морозива. Приготувати його можна з будь-якими добавками: з ягодами, фруктами, сиропом, топінгом або горіхами. Спробуйте!

Опис приготування:

Цей десерт необхідно готувати безпосередньо перед частуванням. Зверху можна прикрасити будь-який ягідкою. Порадуйте своїх близьких таким незвичайним і смачним ласощами.

  • Морозиво - 300 грам
  • Полуниця - 200 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложок
  • Карамель - 2 Ст. Ложки
  • Горіхи - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 100 грам (жирність 33% і більше)
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложок
десерт
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
десерт
Полуницю крупно наріжте, додайте цукор і нагрівайте до повного його розчинення. Остудіть.
десерт
У креманки викладіть полуничну начинку.
десерт
Викладіть морозиво.
десерт
Потім трохи полуничною начинки і ще морозива.
десерт
За допомогою кондитерського мішка з насадкою, зробіть шапочку зі збитих вершків з цукровою пудрою.
десерт
Полийте карамеллю і посипте горіхами.
Приємного частування!

Схожі рецепти