Делікатесна свинина
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт смачної запеченої свинини, з приготуванням якої впорається і початківець кулінар, а смак її гідний для подачі до будь-якого свята! хрустке, ароматне, ніжне і соковите м'ясо.
Чудовий рецепт делікатесної свинини! За рахунок ніжною начинки, м'ясо виходить надзвичайно соковите і ароматне. Забирає мінімум часу на приготування - швидко, красиво, смачно. А особливий секрет в приготуванні на подушці з овочів, робить м'ясо особливим. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати делікатесну свинину.
- Свинина - 1200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Сир - 100 грам
- Соус теріякі - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для м'яса)
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо промийте, розріжте навпіл, але не до кінця (як книжку).
Додати сіль, посипте спеціями для м'яса.
Полийте соусом теріякі і збризніть оливковим маслом, змастіть з усіх боків.
Сир наріжте пластинками, викладіть на одну половину м'яса.
На сир викладіть дрібно нарізану петрушку.
Накрийте частиною м'яса без начинки, частина з начинкою. Зв'яжіть кулінарною ниткою.
А тепер найцікавіше. Робимо овочеву подушку, на якій буде стояти м'ясо і запікати. Цибулю і часник розріжте навпіл. Форму для запікання застеліть пергаментом. Викладіть половинки цибулі і часнику.
На овочі викладіть м'ясо. Надішліть в розігріту духовку до 180 градусів.
Запікайте 70-80 хвилин, орієнтуйтеся по своїй духовці.
М'ясо подавайте гарячим, з улюбленим гарніром.
Неймовірно ніжне, соковите, ароматне м'ясо готове. Смачного!