Чізкейк з сиром без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб створити собі чудовий настрій і налаштуватися на позитивний лад, вам знадобитися зовсім небагато! Сьогодні в нашому меню неповторний десерт, з яким життя стане яскравішим і солодшим!
Не знаю для кого як, але особисто мені ніщо не піднімає настрій краще, ніж смачненький десерт, особливо якщо він зроблений своїми руками. Тому сьогодні я хочу подарувати кожному з вас трохи позитивного настрою і розповісти, як зробити приголомшливий чізкейк з сиром без випічки. Останнім часом цей десерт став дуже популярний в наших ресторанах і кафе, ну а в мене є свій власний рецепт, за допомогою якого я без особливих зусиль можу приготувати цю смакоту будинку. Ви теж дуже легко впораєтеся з цим простим рецептом чізкейку з сиром без випічки, ніж, безсумнівно, порадуєте і себе, і свою сім'ю. Приступимо!
- Сир 5% - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 200 грам(100 г. - для основи, 100 г. - в вершках)
- Цукрова пудра - 50 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Печиво "ювілейне" - 250 грам
- Варення ягідне - 150 грам (тут вишневе )
Для початку подрібнюємо печиво за допомогою блендера і перемішуємо з розм'якшеним вершковим маслом.
Тепер ми викладаємо приготовлену основи на дно форми і розрівнюємо, не забуваємо залишити невеликі бортики. Ставимо форму з основою в холодильник.
Сир викладаємо в каструльку, додаємо яйце, соду і вершкове масло, перемішуємо всі інгредієнти.
Далі нам необхідно прогріти цю масу на водяній бані і варити до тих пір, поки вона не стане однорідною по консистенції.
Перекладаємо сирну масу в блендер, додаємо цукрову пудру і збиваємо. Потім з'єднуємо приготовану суміш з вишневим варенням і перемішуємо.
І переливаємо наш крем на основу з печива, накриваємо краями плівки і чекаємо, поки він трохи охолоне.
Тепер відправляємо в холодильник до повного застигання, тобто на 10-12 годин.
Ось така краса і смакота виходить в результаті. Приємного всім апетиту!