Чізкейк без випічки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Шанувальникам легких, апетитних і нескладних в процесі десертів хочу присвятити цей рецепт. Якщо ви ще не робите в домашніх умовах чізкейк, то дуже рекомендую спробувати приготувати саме такий.
Пропоную Вашій увазі приголомшливу ідею, як приготувати чізкейк без випічки з сиром. Це класичний варіант десерту, доповнений перед подачею зернами граната. Ви можете при бажанні додати будь-які ягоди або фрукти, які вам до душі. Чізкейк виходить шалено ніжним, тане в роті, його точно оцінять і ваші близькі, і гості.
- Печиво - 18-22 штук
- Вершкове масло - 11 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Вершковий сир - 450 грам
- Згущене молоко - 1 штука (баночка)
- Сік лимона - 50 мілілітрів
- Цедра лимону - 1.5 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Зерна граната - За смаком (для прикраси)
1. Печиво подрібніть в крихту і з'єднайте з цукром.
2. Додайте розтоплене вершкове масло, ретельно перемішайте. Викладіть готову масу в форму із знімними бортиками, формуючи рівне дно і стінки. Надішліть корж в холодильник на півгодинки.
3. Для приготування начинки збийте крем-сир зі згущеним молоком, ванільним екстрактом, соком і цедрою лимона.
4. Вилийте акуратно в форму і приберіть в холодильник години на 4, щоб чізкейк добре застиг. Після можна зняти борту форми.
5. Ось така ось краса вийшла. Приємного чаювання!