Чізкейк з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Чизкейки з ягодами - освіжаючі і дуже смачні літні десерти. У начинку можна додати шоколадні краплі або використовувати для основи шоколадне печиво. Дивіться, як приготувати чізкейк з малиною!
Такий рецепт як чізкейк неможливо не приготувати. Самий насичений варіант - це чізкейк з вершками, які можна замінити молоком або сметаною. Вийде теж дуже смачно. Цей чізкейк в американському стилі, тому в його рецептурі не використовується желатин. Цей чізкейк випікають.
- Печиво пісочне - 250 грам
- Вершковий сир "філадельфія" - 500 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 200 грам
- Сливки свіжі - 100 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Ванільна есенція - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1/2 штуки
- Малина свіжа - 125 грам
Подрібніть печиво в блендері, потім змішайте крихту з розтопленим вершковим маслом.
На дно рознімної форми для випічки (d = 22 см) покладіть коло з пергаментного паперу, викладіть суміш печива з маслом, утрамбуйте і поставте в холодильник на 30 хвилин.
У чашу міксера покладіть яйця, цукор, терту лимонну цедру, вершковий сир, влийте вершки, сік половини лимона і ванільну есенцію.
Збийте все разом до отримання гладкої, однорідної маси.
Візьміть основу чізкейку з холодильника і вилийте половину збитою маси на його поверхню.
За бажанням посипте 1-ої столовою ложкою ванільного цукру (пудри) 100 г малини.
Розкладіть малину на начинці.
Накрийте залишилися крем-сиром, поставте чізкейк в духовку, розігріту до 160 градусів, і випікайте протягом години.
Дайте готовому чізкейк охолонути в формі для випічки, потім дайте відпочити в холодильнику протягом 3-х годин.
Перенесіть чізкейк на блюдо сервіровки, прикрасьте свіжою малиною і подавайте на стіл.