Рецепт Чізкейк «карамельний» по-домашньому зі згущеним молоком фото

Чізкейк «карамельний» по-домашньому зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Сир, Вершкове масло, Згущене молоко
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Без випічки, Чізкейк

Ви закохаєтесь в цей рецепт, як приготувати чізкейк "карамельний" по-домашньому зі згущеним молоком, тому що це неймовірно смачно, ніжно і зовсім просто. А ще готується без випічки! Спробуйте!

Форму краще взяти не більше 18-20 см діаметром, щоб чізкейк вийшов високим. Сир я використовувала домашній, він повинен бути не кислим і з високою жирністю. Це приголомшливий десерт для дорослих і дітей!

  • Варене згущене молоко - 300 грам
  • Желатин - 30 грам
  • Олія - 160 грам
  • Горіхи волоські - 40 грам
  • Горіхи волоські - 40 грам
  • Печиво пісочне - 250 грам
  • Сир - 750 грам
  • Вода - 70 мілілітрів
  • Шоколад - 70 грам (для прикраси)
чізкейк
1. Пісочне печиво перебейте блендером в крихту. Додайте волоські горіхи, доведіть все до однорідної консистенції.
чізкейк
2. Розтопити вершкове масло, додайте в нього крихту і перемішайте.
чізкейк
3. Застелите форму пергаментом, викладіть і утрамбуйте в неї вийшло "тісто" . Сформуйте високі бортики, поставте форму в холодильник на 30 хвилин.
чізкейк
4. Залийте желатин холодною водою, залиште його до набрякання.
чізкейк
5. Сир змішайте з вареним згущеним молоком і перебити блендером до однорідної кремоподібної маси.
чізкейк
6. Розтопіть желатин в мікрохвильовці, надішліть до нього ложку сирної маси. Перемішайте і поверніть в миску з сирною сумішшю.
чізкейк
7. Викладіть начинку в форму і відправте в холодильник на 3 і більше годин, а краще - на ніч.
чізкейк
8. Прикрасьте чізкейк шоколадною крихтою. Вийміть з форми і подавайте!

Схожі рецепти