Чізкейк «карамельний» по-домашньому зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Ви закохаєтесь в цей рецепт, як приготувати чізкейк "карамельний" по-домашньому зі згущеним молоком, тому що це неймовірно смачно, ніжно і зовсім просто. А ще готується без випічки! Спробуйте!
Форму краще взяти не більше 18-20 см діаметром, щоб чізкейк вийшов високим. Сир я використовувала домашній, він повинен бути не кислим і з високою жирністю. Це приголомшливий десерт для дорослих і дітей!
- Варене згущене молоко - 300 грам
- Желатин - 30 грам
- Олія - 160 грам
- Горіхи волоські - 40 грам
- Горіхи волоські - 40 грам
- Печиво пісочне - 250 грам
- Сир - 750 грам
- Вода - 70 мілілітрів
- Шоколад - 70 грам (для прикраси)
1. Пісочне печиво перебейте блендером в крихту. Додайте волоські горіхи, доведіть все до однорідної консистенції.
2. Розтопити вершкове масло, додайте в нього крихту і перемішайте.
3. Застелите форму пергаментом, викладіть і утрамбуйте в неї вийшло "тісто" . Сформуйте високі бортики, поставте форму в холодильник на 30 хвилин.
4. Залийте желатин холодною водою, залиште його до набрякання.
5. Сир змішайте з вареним згущеним молоком і перебити блендером до однорідної кремоподібної маси.
6. Розтопіть желатин в мікрохвильовці, надішліть до нього ложку сирної маси. Перемішайте і поверніть в миску з сирною сумішшю.
7. Викладіть начинку в форму і відправте в холодильник на 3 і більше годин, а краще - на ніч.
8. Прикрасьте чізкейк шоколадною крихтою. Вийміть з форми і подавайте!