Червона риба в духовці
(покроковий рецепт з фото)
У мене для вас ідеально простий і смачний варіант того, як приготувати червону рибу в духовці. Мінімум зусиль від вас і максимум користі і задоволення від їжі в результаті. Це рецепт потрібно знати!
Для гарніру до такої рибі ідеально підходять овочі, запечені в духовці. Беріть свої улюблені овочі. Їх можна порізати дрібно і покласти на деко пекти разом з рибою, час від часу їх перемішуючи.
Я обожнюю це просте, але разом з тим витончене і корисне блюдо.
- Філе лосося - 450 грам (або сьомги)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 0, 5 штуки
Рибку промийте і добре обсушити, посоліть крупною сіллю. Вистеліть деко фольгою, рясно змастіть її маслом. Покладіть філе шкірою вниз, наріжте лимон кружальцями і покладіть на рибу.
Духовку розігрійте до 180 градусів і запікайте рибку хвилин 20.
Перед подачею дайте рибку постояти хвилини 2, а потім подавайте цілим шматком або нарізайте порційно.