Рецепт Червона риба в духовці фото

Червона риба в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти , Фрукти , Лимон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

У мене для вас ідеально простий і смачний варіант того, як приготувати червону рибу в духовці. Мінімум зусиль від вас і максимум користі і задоволення від їжі в результаті. Це рецепт потрібно знати!

Опис приготування:

Для гарніру до такої рибі ідеально підходять овочі, запечені в духовці. Беріть свої улюблені овочі. Їх можна порізати дрібно і покласти на деко пекти разом з рибою, час від часу їх перемішуючи.

Я обожнюю це просте, але разом з тим витончене і корисне блюдо.

  • Філе лосося - 450 грам (або сьомги)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 0, 5 штуки
червона риба в духовці - фото крок 1
Рибку промийте і добре обсушити, посоліть крупною сіллю. Вистеліть деко фольгою, рясно змастіть її маслом. Покладіть філе шкірою вниз, наріжте лимон кружальцями і покладіть на рибу.
червона риба в духовці - фото крок 2
Духовку розігрійте до 180 градусів і запікайте рибку хвилин 20.
червона риба в духовці - фото крок 3
Перед подачею дайте рибку постояти хвилини 2, а потім подавайте цілим шматком або нарізайте порційно.

Схожі рецепти