Рецепт Червона квасоля з рисом фото

Червона квасоля з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Крупи , Мал , Червона квасоля
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування червоної квасолі з рисом і ковбасою. Швидкий в приготуванні рецепт сніданку (або закуску).

Кількість порцій: 2-3
  • Гаряча вода - 2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Копчена ковбаса - 400 грам
  • Банка червоної квасолі - 1 штука
  • Приправи - - За смаком
червона квасоля з рисом - фото крок 1
Засипте рис в каструлю.
червона квасоля з рисом - фото крок 2
Наливати 2 склянки води і додайте 1 ç.l. Солі. Поставте на плиту, включите сильний вогонь. Як тільки вода закипить, поставте вогонь на мінімум, накрийте кришкою і готуйте 15 хвилин.
червона квасоля з рисом - фото крок 3
Поріжте тонко ковбасу.
червона квасоля з рисом - фото крок 4
У сковороду з широкими краями додайте 2-3 ст.Л. Оливкового масла і розжарити на середньому вогні.
червона квасоля з рисом - фото крок 5
Закиньте ковбасу в сковорідку і додайте приправи. Зрідка помішуйте. Готуйте протягом 7 хвилин, обсмажуючи ковбасу з обох сторін.
червона квасоля з рисом - фото крок 6
Злийте воду з квасолі і додайте до ковбаси. Гарненько перемішайте. Готуйте ще кілька хвилин, що б квасоля розігрілася.
червона квасоля з рисом - фото крок 7
Ваш рис вже повинен бути готовий. Розкладіть рис по тарілках і зверху покладіть ковбасу з квасолею. Просто, но со вкусом. Смачного.

Схожі рецепти