Рецепт Черешня на зиму без стерилізації фото

Черешня на зиму без стерилізації
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Черешня
Рецепти без шкоди
Корисний обід
Напої , Компоти
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати черешню на зиму без стерилізації. Така заготовка мені подобається особливо: ягідки можна їсти окремо, вони ніби свіжі! І вода, в якій вони стоять - готовий компот! смачно!

Опис приготування:

Хочу розповісти, як можна зробити заготовку з черешень. Це дуже простий рецепт черешні на зиму без стерилізації, так що, впевнена, господаркам сподобається! Стояти довго не потрібно, і всілякі махінації з окропом проводити теж. Все максимально швидко і просто, рекомендую!

Отже, приступимо.

1. Ягоди очищаємо від плодоніжок, ретельно миємо, даємо воді стекти, викладаємо в стерильну банку.

2. Всипаємо цукор і лимонну кислоту. Потім в банку кладемо металевий предмет, щоб банка не лопнула від окропу.

3. Заливаємо крутим окропом і закриваємо на зиму металевою кришкою. Оповита в ковдру і зберігаємо в перевернутому стані до повного охолодження. Готово!


  • Черешня - 2 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
Хочу розповісти, як можна зробити заготовку з черешень. Це дуже простий рецепт черешні на зиму без стерилізації, так що, впевнена, господаркам сподобається! Стояти довго не потрібно, і всілякі махінації з окропом проводити теж. Все максимально швидко і просто, рекомендую!

Отже, приступимо.

1. Ягоди очищаємо від плодоніжок, ретельно миємо, даємо воді стекти, викладаємо в стерильну банку.

2. Всипаємо цукор і лимонну кислоту. Потім в банку кладемо металевий предмет, щоб банка не лопнула від окропу.

3. Заливаємо крутим окропом і закриваємо на зиму металевою кришкою. Оповита в ковдру і зберігаємо в перевернутому стані до повного охолодження. Готово!

Схожі рецепти