Черешня на зиму без стерилізації
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати черешню на зиму без стерилізації. Така заготовка мені подобається особливо: ягідки можна їсти окремо, вони ніби свіжі! І вода, в якій вони стоять - готовий компот! смачно!
Хочу розповісти, як можна зробити заготовку з черешень. Це дуже простий рецепт черешні на зиму без стерилізації, так що, впевнена, господаркам сподобається! Стояти довго не потрібно, і всілякі махінації з окропом проводити теж. Все максимально швидко і просто, рекомендую!
Отже, приступимо.
1. Ягоди очищаємо від плодоніжок, ретельно миємо, даємо воді стекти, викладаємо в стерильну банку.
2. Всипаємо цукор і лимонну кислоту. Потім в банку кладемо металевий предмет, щоб банка не лопнула від окропу.
3. Заливаємо крутим окропом і закриваємо на зиму металевою кришкою. Оповита в ковдру і зберігаємо в перевернутому стані до повного охолодження. Готово!
- Черешня - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
Отже, приступимо.
1. Ягоди очищаємо від плодоніжок, ретельно миємо, даємо воді стекти, викладаємо в стерильну банку.
2. Всипаємо цукор і лимонну кислоту. Потім в банку кладемо металевий предмет, щоб банка не лопнула від окропу.
3. Заливаємо крутим окропом і закриваємо на зиму металевою кришкою. Оповита в ковдру і зберігаємо в перевернутому стані до повного охолодження. Готово!