Рецепт Черепаховий суп фото

Черепаховий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 40 хв.

Ви ще не пробували м'ясо черепахи? раджу спробувати, адже це не тільки незвично, але і безумовно смачно! Суп виходить дуже наваристим, ситним і ароматним. Приготуйте, упевнений вам сподобається!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування черепахового супу. Звичайно ж, над супом доведеться трішечки"поворожити" , але в результаті виходить дуже гарне обідню страву. При подачі на стіл додайте в суп свіжу зелень і сметану (по бажанню). Хай щастить!

  • М'ясо черепахи - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 2 штуки
  • Лаврушка - 1 штука
  • Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
  • Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
  • Томатне пюре - 3 Ст. Ложки
  • Вустерширський соус - 3 Ст. Ложки
  • Яйце варене круто - 2 штуки (дрібно нарізати)
  • Петрушка - 1 штука (дрібно нарізати пучок)
черепаховий суп - фото крок 1
У велику каструлю кладемо м'ясо черепахи, заливаємо водою і ставимо варитися, знімаючи піну. Одну цибулину очищаємо і відкладаємо. Поділяємо іншу цибулину на чотири частини і додаємо в каструлю разом з лаврушкой, кайєнським перцем і сіллю. Закриваємо каструлю кришкою і варимо на повільному вогні дві години або до тих пір, поки м'ясо стане ніжним. Готове м'ясо дістаємо з каструлі шумівкою, нарізаємо дрібними кубиками, відкладаємо в сторону. Бульйон проціджуємо.
черепаховий суп - фото крок 2
Обсмажуємо нарізану цибулю до золотистого кольору на олії, періодично помішуючи.
черепаховий суп - фото крок 3
Додаємо цибулю в каструлю, туди ж кладемо борошно, варимо, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору. Вливаємо відкладений бульйон і доводимо до кипіння. Потім додаємо томатне пюре, вустерширський соус і варимо на повільному вогні 10 хвилин. Тепер додаємо яйця, лимонний сік і м'ясо, варимо 5 хвилин і знімаємо з вогню. Прикрашаємо готовий суп петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти