Бутерброд з яйцем на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант для сніданку: ситно і швидко, енергії потім вистачить до обіду! Беремо на замітку рецепт бутерброда з яйцем на сковороді, щоб урізноманітнити своє меню.
Що може бути краще на сніданок, ніж смачно обсмажений хліб? А якщо він ще й з яйцем, так виходить просто смакота! Для приготування бутерброда з яйцем на сковороді вам буде потрібно досить товстий скибки хліба - не жадничайте, чим товще - тим смачніше. Найкраще білий свіжий хліб, дивіться, щоб серединка НЕ пухка була і не кришилася. Якщо у вас і ввечері немає часу щось мудре готувати - тоді рецепт прийде на виручку і ввечері.
- Хліб - 1 скибочку
- Яйця - 1-2 штук
- Велика сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Вирізаємо серцевину у хліба.
Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло. Обсмажуємо спочатку хліб. Потім вбиваємо акуратно яйце.
Лопаткою перевертаємо бутерброд і смажимо з іншого боку хвилину, можна взагалі вогонь вимкнути.
Наш бутерброд з яйцем на сковороді готовий. Подаємо до кави або чаю. Смачного!