Бутерброд з яйцем в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Секрет цих бутербродів полягає в тому, що кожен інгредієнт (крім хліба) запікається в мікрохвильовці, а не весь бутерброд цілком.
Бутерброди - улюблене моє ласощі! Можу з'їсти відразу десять. Хоча, дивлячись яких. Є дуже ситні, наїмся двома. До їх числа належить і цей бутерброд з яйцем в мікрохвильовці. Процес його приготування схожий з приготуванням цілого страви, головного. Спочатку збити, потім запекти, і нехай тільки в мікрохвильовці! Зате як смачно і апетитно виходить. Подобається всім домашнім. До сніданку підходить ідеально. Ділюся рецептом, а ви ділитеся враженнями.
- Яйця - 2 штуки
- Твердий сир - 2 скибочки
- Бекон - 4 скибочки
- Хліб - 2 скибочки
Розділіть білки від жовтків.
Над знадобляться тільки білки. Поставте їх в мікрохвильовку на хвилину (хоча це залежить від потужності мікрохвильовки, головне, щоб вони згорнулися і стали білої однорідною масою). Як тільки вони приготуються, дістаньте з мікрохвильовки і відразу покладіть на них шматочок сиру, щоб він розплавився на ще гарячих білках.
На тарілку викладіть паперову серветку, покладіть зверху скибочки бекону. Запікайте в мікрохвильовці 4-5 хвилин. Весь жир, який буде сходити з бекону, вбереться в серветку і не потрапить вам на бутерброд.
На скибочку хліба укладіть спочатку білки з сиром, потім бекон. Зверху накрийте другим скибочкою хліба. Ваш бутерброд з яйцем в мікрохвильовці готовий!