Рецепт Бурякова запіканка (оригінальний рецепт) фото

Бурякова запіканка (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На швидку руку
Випічка, Запіканка

Сьогодні я хочу поділитися рецептом приготування бурякової запіканки, яка зведе вас з розуму, в хорошому сенсі Блюдо надзвичайно смачне, тому відразу ж приступимо до приготування!

Прекрасний варіант страви, яке відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. По суті, блюдо виходить досить дієтичним і низькокалорійним. Крім цього воно ще й дуже корисне, а також шалено оригінальне. Обов'язково випробуйте рецепт будинку і ви точно не пошкодуєте!

  • Буряк - 150 грам
  • Куряче яйце - 2 мілілітра
  • Крем 20% жирності - 20 мілілітрів
  • Сіль, перець, хміль-сунелі - За смаком
  • Зубчик часнику - 3 штуки
  • Сир твердий - 55 грам
  • Бородинський хліб - 6-8 скибочок
бурякова запіканка (оригінальний рецепт) - фото крок 1
Займемося приготуванням начинки для бурякової запіканки. Якщо коренеплоди старі, попередньо відварюємо їх до готовності. Натираємо на тертці, змішуємо з яйцями і спеціями. Туди ж додаємо часник. Ретельно все перемішуємо до однорідності.
бурякова запіканка (оригінальний рецепт) - фото крок 2
Бородинський хліб нарізаємо на тонкі скибочки і викладаємо його на дно форми для випікання. Зверху рівномірно розподіляємо начинку з буряка.
бурякова запіканка (оригінальний рецепт) - фото крок 3
Зверху викладаємо хліб, знову начинку і тертий сир.
бурякова запіканка (оригінальний рецепт) - фото крок 4
Відправляємо запіканку в духовку, розігріту до 180 градусів на 15 хвилин. Остуджують і подаємо зі сметаною. Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти