Рецепт Бурякова ікра з яблуком фото

Бурякова ікра з яблуком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Буряк , Овочі , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ікра з печеного буряка виходить смачною і ніжною. Яблуко надає свіжість і соковитість. Таку ікру можна подати до м'ясних страв, птиці або доповнити страви з круп. Корисна закуска, спробуйте!

Опис приготування:

Для ікри вибираємо темну буряк з насиченим смаком. Яблуко беремо соковите. Масло додаю оливкову, але можна використовувати будь-яку рослинну: лляне, соняшникова або кунжутне.

  • Буряк - 2 штуки
  • Яблуко - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Горіхи волоські - 3 штуки
  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
бурякова ікра з яблуком - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
бурякова ікра з яблуком - фото крок 2
Буряк, попередньо, цілком запікаємо в духовці, потім, охолоджуємо, чистимо і розрізаємо на шматки.
бурякова ікра з яблуком - фото крок 3
Яблуко і часник чистимо. Буряк, часник і яблуко пропускаємо через м'ясорубку. У мене дуже велике яблуко, тому, візьму половину.
бурякова ікра з яблуком - фото крок 4
У бурякову ікру додаємо сіль, перець мелений і оливкове масло. Все перемішуємо.
бурякова ікра з яблуком - фото крок 5
Готову ікру викладаємо на тарілку і посипаємо колотими волоськими горіхами. Готово. Смачного!

Схожі рецепти