Буряк з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.
Вам дуже захотілося солодкого, але Ви боїтеся набрати зайву вагу? Можете ласувати солодким салатом з буряка і родзинок! Так Ви не тільки не видужаєте, але і, спасибі svekle, поліпшите обмін речовин!
Опис приготування:
Існує досить багато рецептів приготування салатів з буряка. Раджу Вам спробувати саме цей варіант - салат з буряка і родзинок. Блюдо виходить солодким, що нехарактерно для більшості салатів, і досить легким. Цей рецепт приготування буряка з родзинками порадує Вас своєю простотою, а саме блюдо - смаковими якостями і швидкістю приготування. Важливо ще й те, що салат з буряка і родзинок - дуже корисне блюдо, адже інгредієнти рясніють корисними і необхідними для нашого організму речовинами.
- Буряк - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука (солодке)
- Ізюм - 0, 5 склянки
- Грецькі горіхи - 5 штук
- Майонез - 250 грам
- Зелень - За смаком
1. Буряк відварюємо, очищаємо від шкірки і натираємо на буряковій тертці.
2. Яблуко нарізаємо маленькими шматочками.
3. Ізюм промиваємо і заливаємо окропом. Ми залишаємо на 10-15 хвилин.
4. Потім подрібнюємо волоські горіхи (можна потовкти товкачем).
5. Подрібнені горіхи злегка обсмажуємо.
6. Викладаємо всі інгредієнти в миску, заправляємо майонезом і ретельно все перемішуємо.
7. Готовий салат прикрасити зеленню. Смачного!