Буряк з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготовану за цим рецептом буряк з помідорами можна подавати і як гарнір, і як закуску. Як в холодному, так і в гарячому вигляді. Дуже смачна штука, особливо якщо додати хороші спеції.
Опис приготування:
Дуже смачний гарнір або закуска - буряк з помідорами. Беремо свіжі овочі, хороші спеції і готуємо з цього рецепту чудову штуку. Я подаю буряк з помідорами в холодному вигляді як закуску, однак ви, можливо, цієї страви знайдете і інше застосування.
- Буряк - 1 кілограм
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Braai - 20 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець, спеції - - За смаком
Буряк промити, покласти в холодну воду і варити 1 час. Поки буряк вариться, обсмажуємо на середньому вогні 7-8 хвилин дрібно нарізану цибулю.
Потім додайте дрібно нарізані помідори, перемішайте і готуйте ще 4-5 хвилин. Після цього додайте в сковороду натерту на крупній тертці відварену буряк і кінзу. Перемішайте і готуйте ще 5-6 хвилин.
Додайте дрібно нарізаний часник і спеції. Перемішайте і готуйте ще 4-5 хвилини.
Знімаємо з вогню. Подавати буряк з помідорами можна і в гарячому, і в холодному вигляді.