Бургери
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше для перекусу, ніж бургери? Я особисто їх дуже люблю. Тільки от не подобається мені їх купувати. Більше до душі свої, домашні, приготовані на своїй кухні, з якісного м'яса.
Хочу поділитися рецептом, як приготувати бургери в домашніх умовах. Виходять вони нітрохи не гірше, ніж аналоги з фаст-фуду. Зате ви можете бути на всі сто впевнені, що ви вживаєте натуральний і корисний продукт. Всередину можна також додати майонез або кетчуп, але це виключно справа смакових переваг.
- Булочка для бургера - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Салат - 2 штуки
- Лук червоний - 1/4 штуки
- Сир твердий - 25 грам
- Огірки малосольні - 1 штука
- Фарш яловичий - 150 грам (або свинина + яловичина)
1
Посмажте щільну котлетку з фаршу зі своїми улюбленими спеціями. Булочку для бургера розріжте навпіл, трохи підрум'яньте з внутрішньої сторони на грилі.
2
На булочку викладайте котлету, сир і відправте в духовку на 2-3 хвилини, поки сир не розплавиться.
3
Додайте нарізану цибулю, помідор кільцями, листя салату і малосольний огірок.
4
Подавайте з салатом або картоплею фрі. Смачного!